Neler Yeni

Çözüldü✓ R9 9900X için mATX Anakart Önerisi

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ömer
Selamlar, R9 9900x işlemcili sistem topluyorum, x670 ve x870 anakartlar çok pahalı ve mATX modeli çok az seçenek var. Küçük bir kasaya toplayacağım için mATX arıyorum. Portlar, PCIe jenerasyonu vb. önemli değil, önemli olan bu işlemciyi stabil olarak çalıştırabilmesi ve uzun ömürlü olması. ASUS anakartların AM5 soketlerde çok problem yaşadığını ve Gigabyte'ın çok bozulduğunu okudum. Yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe max 11000

TLCWeeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam attığın ekran kartı ve TUF GAMING B650M-PLUS arasında kaldım ama dediğim gibi emin de olamıyorum arızalardan vs.

TLCWeeb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Berke
Hocam attığın ekran kartı ve TUF GAMING B650M-PLUS arasında kaldım ama dediğim gibi emin de olamıyorum arızalardan vs.
İkisi arasında benim önerdiğim MSI B650M Project Zero'yu al hocam, kesinlile pişman olmazsın. Anakartın kablo yuvaları arka tarafında, yani montaj sonrası ortada kablo göremiyorsun.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Biostar B650MP-E PRO alabilirsin f/p güzel bir kart.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ömer
Birde ASRock B650M-HDV/M.2 var, önerdiğiniz anakartları tek tek inceliyorum, dediğim gibi en önemli olay uzun ömürlü olması.
Biostar B650MP-E PRO alabilirsin f/p güzel bir kart.
İkisi arasında benim önerdiğim MSI B650M Project Zero'yu al hocam, kesinlile pişman olmazsın. Anakartın kablo yuvaları arka tarafında, yani montaj sonrası ortada kablo göremiyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
fatih
Steam
spresh
Twitter
oaafatih
Discord
fatih9
Selamlar, R9 9900x işlemcili sistem topluyorum, x670 ve x870 anakartlar çok pahalı ve mATX modeli çok az seçenek var. Küçük bir kasaya toplayacağım için mATX arıyorum. Portlar, PCIe jenerasyonu vb. önemli değil, önemli olan bu işlemciyi stabil olarak çalıştırabilmesi ve uzun ömürlü olması. ASUS anakartların AM5 soketlerde çok problem yaşadığını ve Gigabyte'ın çok bozulduğunu okudum. Yardımcı olabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe max 11000
konudan bağımsız işlemciyi henüz almadıysan r7 9800x3d daha mantıklı olmaz mı eğer oyun için istiyorsan önbellek konusunda çok daha iyi fpslere direkt etki eder.

canomer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Can Ömer
konudan bağımsız işlemciyi henüz almadıysan r7 9800x3d daha mantıklı olmaz mı eğer oyun için istiyorsan önbellek konusunda çok daha iyi fpslere direkt etki eder.
Ana amaç serin çalışacak bir iş istasyonu kurmak hocam, x950X serileri de çok pahalı geliyor ve 170W güç çekiyor yani çok ısınıyor, 9900X ideal geldi o yüzden. 10-20 FPS eksik alsamda olur

Hocam bu anakartta arkadan bağlantı olması güzel ama zannedersem kasanında buna uyumlu olması lazım, bu tarz anakartlar için mATX kasa önerinde var mıdır?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,732
Üyeler
162,052
Son üye
guvencetin
Top Bottom