Racing motorlar ergonomik mi?

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,647
Arkadaşlar bu racing motorlar belde sırtta falan ağrı yapmıyor mu o pozisyonda sürmekten dolayı.
Hiç motora binmedim hiç de bilgim falan yok merak ettim sadece, rahatsız gözüküyor bakınca.

Hocam eğer uzun yol yaparsanız tabi ki ağrı yapıyor ancak şehir içi sürüşlerde sıkıntı olmuyor.

Arkadaşlar bu racing motorlar belde sırtta falan ağrı yapmıyor mu o pozisyonda sürmekten dolayı.
Hiç motora binmedim hiç de bilgim falan yok merak ettim sadece, rahatsız gözüküyor bakınca.
Ya yatık pozisyonda kullanıyorsun belin ağrıyor, ya da dik pozisyonda kullanıyorsun bileklerin ağrıyor. En iyi ihtimalle bacaklarınla motoru kavrayıp bileklere yük bindirmezsin ama bu sefer de bacakların ağrıyor. Yani sırf görüntüsü için o çileyi çekmek bana saçma geliyor. O yüzden scrambler kullanıyorum ve seviyorum.

Ya yatık pozisyonda kullanıyorsun belin ağrıyor, ya da dik pozisyonda kullanıyorsun bileklerin ağrıyor. En iyi ihtimalle bacaklarınla motoru kavrayıp bileklere yük bindirmezsin ama bu sefer de bacakların ağrıyor. Yani sırf görüntüsü için o çileyi çekmek bana saçma geliyor. O yüzden scrambler kullanıyorum ve seviyorum.
Ama diğer modeller de çok çirkin hocam ya 😂😂 milleti anlayabiliyorum hele gençler çok normal racing tercih etmesi

çok çirkin hocam ya
Çirkinlik güzellik göreceli. Şu an xsr700 kullanıyorum. Bundan sonra Bmw R nine T alacağım. Bence ikisinin tipi çok güzel. Mesela şuna asla ama asla çirkin diyemem.

1747641762596.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,241
Üyeler
188,220
Son üye
neo-
Geri