rx 570Ekran kartınız marka modeli nedir?
wattman hatası alınca uyg kapanıyor ve duzelıyor ayrıca dıger yazılımı kapatınca da gecıyor hataWattman hatasının Software ile bir alakası yok, voltaj dalgalanması ile alakalı.
ince ayar yapılarak üstesinden gelinebiliyor mümkün oldukça updateleri de WHQL lisanslı yapınwattman hatası alınca uyg kapanıyor ve duzelıyor ayrıca dıger yazılımı kapatınca da gecıyor hata
oc yok ıslemcım r 5 3400g ram 3000mhz de calısıyorDüzelmez kardeşm wattman sistemin birden kitlenmesi veya aniden kapanmasından kaynaklanır. Ekran kartından da olabilir ama direkt ekran kartında sorun diyemeyiz. Sisteminde oc varsa varsayılan hale getir ram hızını işlemcinin desteklediği frekansta çalıştırman lazım.
sısteme zararı var mı hatanınince ayar yapılarak üstesinden gelinebiliyor mümkün oldukça updateleri de WHQL lisanslı yapın
galiba bu uygulama yuzunden wattman hatası alıyorum sılersem belki düzelir silsem sorun olur mu
teşekkürler
şuana kadar bir zararını görmedim bende dahil çevremdeki arkadaşlarım rx 570 580 veya 5500 kullanıyor onlarda aynı hatayı alıyordu çok düşündük üstüne ne yapabiliriz diye deneme yanılmayla voltaj değişikliği yaptık üstünede şuanki radeon yazılımını kaldırıp en son sürüm WHQL lisanslı sürümü indirdik bu da önüne geçti bayadır bir sürede wattman hatası almadık umarım almayız da radeon yazılımın genel problemioc yok ıslemcım r 5 3400g ram 3000mhz de calısıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sısteme zararı var mı hatanın
hocam ben hıc anlamam voltajdan felanşuana kadar bir zararını görmedim bende dahil çevremdeki arkadaşlarım rx 570 580 veya 5500 kullanıyor onlarda aynı hatayı alıyordu çok düşündük üstüne ne yapabiliriz diye deneme yanılmayla voltaj değişikliği yaptık üstünede şuanki radeon yazılımını kaldırıp en son sürüm WHQL lisanslı sürümü indirdik bu da önüne geçti bayadır bir sürede wattman hatası almadık umarım almayız da radeon yazılımın genel problemi
yabancı kaynaklar da biraz aratırsan veya deneme yanılmadan korkmuyorsan bi dene derim bi sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir rehber hazırlıycamhocam ben hıc anlamam voltajdan felan
hocam yenı konuya bakarmısınyabancı kaynaklar da biraz aratırsan veya deneme yanılmadan korkmuyorsan bi dene derim bi sıkıntı çıkmazsa önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir rehber hazırlıycam