RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 49,302
- İsim
- Rev D
- İlgilendiği Kategoriler
- Hepsi ;)
Radeon ayarlarına giriyoruz Ardından işaretlediğim yere tıklıyoruz; Tabii bir yandan sol atta Eba canlı dersimizi ifşalıyoruz.
Yine açılan sayfada işaretlediğim yere basıyoruz.
Ayarlanıyor' a bastıktan sonra otomatik yazan ayarı manuel yapıyoruz. Aşağıda işaretlediklerimi açıyoruz. Açık renk olan opsiyonel. (sarımsı bir şey turuncu gibi)
Bu değerleri açtıktan sonra açılan ekranı daha da detaylandırmalıyız. Ekran alttaki fotodaki gibi olucak. Kare yerleri açın.
En son böyle görünmeli. Ayrıca bu sayfadan ise voltajları açıyoruz.
Ben RX 590 için değerleri vericem şimdi. Siz kendiniz benim değerlerimi deneyin. Sonuç alamazsanız Voltajı yükseltin.
** 5 dakikalık furmark testleri **
FAN hızı %35 sabit. (1500 RPM) Furmark testi sonuçları (Undervolt)
Her şey otomatik:
RX 580 Undervolt konusu @$ilent
Yine açılan sayfada işaretlediğim yere basıyoruz.
Ayarlanıyor' a bastıktan sonra otomatik yazan ayarı manuel yapıyoruz. Aşağıda işaretlediklerimi açıyoruz. Açık renk olan opsiyonel. (sarımsı bir şey turuncu gibi)
Bu değerleri açtıktan sonra açılan ekranı daha da detaylandırmalıyız. Ekran alttaki fotodaki gibi olucak. Kare yerleri açın.
En son böyle görünmeli. Ayrıca bu sayfadan ise voltajları açıyoruz.
Ben RX 590 için değerleri vericem şimdi. Siz kendiniz benim değerlerimi deneyin. Sonuç alamazsanız Voltajı yükseltin.
** 5 dakikalık furmark testleri **
FAN hızı %35 sabit. (1500 RPM) Furmark testi sonuçları (Undervolt)
Her şey otomatik:
RX 580 Undervolt konusu @$ilent
Rehber - AMD Radeon RX 580 UnderVolt (UV) Rehberi (Yeni Ayarlama)
Merhaba dostlar, konuyu uzatmicam, önceki UV rehberimde bazı şeyler doğru olmadığından şimdi işi garantiye alıcak güzel bir ayar çekicez. Öncelikle şiddetle tavsiyem RX 580 nin WHQL imzalı olan driverları kullanın. UV için Radeon Software i kullanıcaz, neden MSI After Burner kullanmicaz...
donanimarsivi.com