Neler Yeni

Rehber RX 590/RX 500 UnderVolt Rehberi ile Sıcaklığınızı Düşürün

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Son düzenleme:

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
1845MHz Core clock. 1017mv voltaj
Deniyorum hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1845MHz Core clock. 1017mv voltaj
Hocam hata vermedi fps olarak pek kaybım yok ama yine sıcak çalışıyor yani hiç bir türlü bu kartın sıcaklığı düşmüyor zaten 2 kere garantiye yollamıştım hala aynı. En iysi tekrar garantiye yollayım uv ile falan olacak iş değil bu belli ki.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Deniyorum hemen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam hata vermedi fps olarak pek kaybım yok ama yine sıcak çalışıyor yani hiç bir türlü bu kartın sıcaklığı düşmüyor zaten 2 kere garantiye yollamıştım hala aynı. En iysi tekrar garantiye yollayım uv ile falan olacak iş değil bu belli ki.
Fan hızındaki değişimlere bakın?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Fan hızındaki değişimlere bakın?
Fanlar aynı çalışıyor her şey aynı ama maalesef vram çok fazla ısınıyor zaten sorunlu karttı garanti çözemiyor durumu tekrar garantiye yollayım ilerde sıkıntı olur bana çünkü.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Fanlar aynı çalışıyor her şey aynı ama maalesef vram çok fazla ısınıyor zaten sorunlu karttı garanti çözemiyor durumu tekrar garantiye yollayım ilerde sıkıntı olur bana çünkü.
VRAM zaten ısınıyor onun için başka bir yapıcaz Discord var mı? Bizim yaptığımız sadece GPU' nun sıcaklığını düşürür VRAM değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
VRAM zaten ısınıyor onun için başka bir yapıcaz Discord var mı? Bizim yaptığımız sadece GPU' nun sıcaklığını düşürür VRAM değil
Hocam ben undervolt yaptımda dün sorun çıkmadı bugün hep oyunda filan crash veriyor açılmıyor -112 di core voltage 100 yaptım yine aynı ekran kartı da 62-66 arası gidiyordur derece olarak sizce sebebi nedir acaba ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,296
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hocam ben undervolt yaptımda dün sorun çıkmadı bugün hep oyunda filan crash veriyor açılmıyor -112 di core voltage 100 yaptım yine aynı ekran kartı da 62-66 arası gidiyordur derece olarak sizce sebebi nedir acaba ?
Ayarları sıfırlayınca?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Ayarları sıfırlayınca?

Çılgın jojuk, MSI After Burner Core Voltage değerlerini Offset olarak veriyormuş, biz UV yaptığımızda boştaki halininde voltage ını kısabiliyormuşuz, geçen Technopatta konu açıp Tolga Samet den yardım aldım bu sefer Radeon ayarlarından yaptım ayarı detaylı şekilde ve tüm sorunlar bitti artık crash yemiyorum, eskiden google de gezerken siyah ekran alıyordum şimdi o sorun da gitti.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Çılgın jojuk, MSI After Burner Core Voltage değerlerini Offset olarak veriyormuş, biz UV yaptığımızda boştaki halininde voltage ını kısabiliyormuşuz, geçen Technopatta konu açıp Tolga Samet den yardım aldım bu sefer Radeon ayarlarından yaptım ayarı detaylı şekilde ve tüm sorunlar bitti artık crash yemiyorum, eskiden google de gezerken siyah ekran alıyordum şimdi o sorun da gitti.

MSI Afterburner offset voltage veriyor ama Radeon çok karışık ya :D

Top Bottom