Neler Yeni

RAGE 2 EKRAN PROBLEMI

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
Kolay gelsin epic gamesten indiriğim Rage 2 adlı oyun açmaya çalıştıgım anda problemle karsılastım tek o oyunda oyunu açıyorum ve bir anda ekranım kararıyor ve Giriş bulunamadı yazıyor saçma şekilde sonra alt tab olsun vb işlemler yapılıyor ama ekrana gelmıyor en son alt f4 atıyorum masaüstüne geri geliyorum Monitörüm AOC 24g2u tek bu oyunda bu olay oldu anlam veremedim sildim yükledim fakat hala aynı bilen varmı acaba?

Bktrstv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
North Carolina/Amerika Birleşik Devletleri
İsim
ad soyad
Hocam bunu buldum.
Oyun başlangıcında yalnızca siyah ekran / pencere görüyorsanız - bunun nedeni muhtemelen ekran yapılandırmasıdır. Donanım tarafından birincil (ekran 0) ve HDMI (ekran 1) tarafından monitör olarak sayılan DVI bağlantı noktasında TV var. Ekranlar ayna konfigürasyonundadır. TV kapatıldığında ve oyunu başlattığımda sadece siyah ekran görüyorum. TV açıksa veya bağlantısı kesilmişse - oyun normal şekilde başlar. Bu yüzden düzeltme - oyunu başlatmadan önce tüm ekranları açın veya etkin olmayanların bağlantısını kesin

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
Hocam bunu buldum.
Oyun başlangıcında yalnızca siyah ekran / pencere görüyorsanız - bunun nedeni muhtemelen ekran yapılandırmasıdır. Donanım tarafından birincil (ekran 0) ve HDMI (ekran 1) tarafından monitör olarak sayılan DVI bağlantı noktasında TV var. Ekranlar ayna konfigürasyonundadır. TV kapatıldığında ve oyunu başlattığımda sadece siyah ekran görüyorum. TV açıksa veya bağlantısı kesilmişse - oyun normal şekilde başlar. Bu yüzden düzeltme - oyunu başlatmadan önce tüm ekranları açın veya etkin olmayanların bağlantısını kesin
hocam ilk olarak kusura bakmayın geç gördüm ikinci olarak talimatları okudum fakat anlamadım nasıl uygulayacagım

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
Yabamcı kaynaklarda dpı portlardan demişler.
usta bi oyunu açamadım ya yok monitör gidiyor görüntü kesiliyor ses var oyun arkada calısıyor normal şekilde yok da yok yani

Tworule

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Tuğrul
usta bi oyunu açamadım ya yok monitör gidiyor görüntü kesiliyor ses var oyun arkada calısıyor normal şekilde yok da yok yani
Pencereli kenarlıksız yapılıyor mu görüntü? bir de öyle deneyin.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Bu oyun bendede piksel sorunu çıkardı. Sıkıntılı bir oyun kendisi benim monitöründe dp ile bağlı bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tarık
Pencereli kenarlıksız yapılıyor mu görüntü? bir de öyle deneyin.
Usta oyuna tıkladıgımda monitör simsiyah oluyor hiçbir şekilde işlem yapamıyorum alt f4 sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye
Kaan2723
Top Bottom