Neler Yeni

Çözüldü✓ Rahat ve kaliteli kulaklık tavsiyesi.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.

Elimde James Donkey 720 kulaklık var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. İndirimde diye almıştım. Ses kalitesinden basından memnunum ama kulaklık 1-2 saat kullandıktan sonra gerçekten rahatsız etmeye başlıyor. Ayrıca biraz ağır. Böyle ses kalitesi iyi ve rahat bir kulaklık önerir misiniz? Bütçe olarak fazla uçmadan Max 1500 olabilir ama f/p tercihimdir. Hem kulak içi hem de kulak üstü önerebilirsiniz ikisine de ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum..

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
.
Önerileriniz için teşekkür ederim. Şuan amazonda bu indirimdeymiş sizce iyi midir?
Hocam kuzenim kablolu versiyonunu kullanıyor nasıl desem bilmiyorum. Efsane kulaklık dışardan konuşuyorum adam duymuyor hoparlör gibi gayet iyi sesi basları olsun açık bıraktığı zaman kulaklığı sesi güzel , adamın nerden geldiğini şak diye anlıyorsun bir çok e-sporcu da kullanıyor zaten.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
.

Hocam kuzenim kablolu versiyonunu kullanıyor nasıl desem bilmiyorum. Efsane kulaklık dışardan konuşuyorum adam duymuyor hoparlör gibi gayet iyi sesi basları olsun açık bıraktığı zaman kulaklığı sesi güzel adamın nerden geldiğini şak diye anlıyorsun bir çok e-sporcu da kullanıyor zaten.
Anladım hocam iyidir o zaman. Bu fiyata kablosuz bu kalitede başka yok gibi zaten. Sizce fiyatı iyi mi? Akakçe üzerinden bakınca 2 bin TL diyor en düşük ama o kadarı da abartı geldi bana. Bu arada cevaplarınız için teşekkürler :)

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Anladım hocam iyidir o zaman. Bu fiyata kablosuz bu kalitede başka yok gibi zaten. Sizce fiyatı iyi mi? Akakçe üzerinden bakınca 2 bin TL diyor en düşük ama o kadarı da abartı geldi bana. Bu arada cevaplarınız için teşekkürler :)
Ne demek hocam yardımcı oluruz forumda takılırken gördüm konuya yardımcı olmak istedim. Fiyatı iyi gibi duruyor aslında Grisi 975TL civarıydı alabilirsiniz. Akakçe bazen saçmalıyor muhtemelen kazık bir satıcıya denk gelmiştir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim.

Elimde James Donkey 720 kulaklık var yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. İndirimde diye almıştım. Ses kalitesinden basından memnunum ama kulaklık 1-2 saat kullandıktan sonra gerçekten rahatsız etmeye başlıyor. Ayrıca biraz ağır. Böyle ses kalitesi iyi ve rahat bir kulaklık önerir misiniz? Bütçe olarak fazla uçmadan Max 1500 olabilir ama f/p tercihimdir. Hem kulak içi hem de kulak üstü önerebilirsiniz ikisine de ihtiyacım var. Teşekkür ediyorum..
Razer blackshark v2 var bayagi bi incelemesini izledim memnun olmayan yok ona göz atabilirisin

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne demek hocam yardımcı oluruz forumda takılırken gördüm konuya yardımcı olmak istedim. Fiyatı iyi gibi duruyor aslında Grisi 975TL civarıydı alabilirsiniz. Akakçe bazen saçmalıyor muhtemelen kazık bir satıcıya denk gelmiştir.
Doğru bazen öyle oluyor en düşük 1650 görmüş yazana göre. Sağ olun hocam tekrardan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer blackshark v2 var bayagi bi incelemesini izledim memnun olmayan yok ona göz atabilirisin
Teşekkür ederim ona da bakacağım. :)

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,073
İsim
Enes
Doğru bazen öyle oluyor en düşük 1650 görmüş yazana göre. Sağ olun hocam tekrardan.

Önemli değil yardım olursa etiketleyebilirsin. Rica Etsem Rapor Et kısmından en iyi cevap yaparmısın ? Hiç olmadı da sanırım :D :peepokalp:

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,385
İsim
Ahmet Sevinç

Hyper x Cloud 2 de olabilir eski ama ses kasma konusunda seviliyor razer barracuda x de olabilir

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Hyper x Cloud 2 de olabilir eski ama ses kasma konusunda seviliyor razer barracuda x de olabilir
Valla hocam ses kasma olayım yok benim. Genel olarak hikayeli veya izometrik ARPG oyunları oynuyorum. Arada eğlencesine rekabetçi oyunlara girip yarım saat takılıp çıkıyorum. En önemli olan şey benim için kaliteli ses ve rahatlık. :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Önerileriniz için teşekkür ederim. Şuan amazonda bu indirimdeymiş sizce iyi midir?
Stok varsa direkt al. Bu fiyata wireless kulaklık zor denk gelir. Şu an cloud 2 kullanıyorum. Kablosuz olduğu için buna geçtim benimkini satacağım. Aynı modeli alma sebebim kablosuz olmasının yanında rahat da olması. Kafayı çok güzel sarıyor padleri gayet rahat. Sesi de gayet kaliteli. Kablosuz modelinin cloud 2den çok bir farkını göremedim şu an. Rahatlık olarak hiçbir farkı yok zaten aynı tasarım.

Top Bottom