Neler Yeni

Çözüldü✓ Rahat ve kaliteli kulaklık tavsiyesi.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,388
İsim
Ahmet Sevinç
Valla hocam ses kasma olayım yok benim. Genel olarak hikayeli veya izometrik ARPG oyunları oynuyorum. Arada eğlencesine rekabetçi oyunlara girip yarım saat takılıp çıkıyorum. En önemli olan şey benim için kaliteli ses ve rahatlık. :)
Blackshark v2 bu konuda iyi tek beğenilmeyen 2 şeyi 1) kadifemsi yapıdaki kulak ped lerinin biraz ses soğumasını yapamaması ( bazıları yapabildiğini düşünüyor) 2) kablosunun dolanma yapabilmesi (bu konuda herkes hem fikir)

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Stok varsa direkt al. Bu fiyata wireless kulaklık zor denk gelir. Şu an cloud 2 kullanıyorum. Kablosuz olduğu için buna geçtim benimkini satacağım. Aynı modeli alma sebebim kablosuz olmasının yanında rahat da olması. Kafayı çok güzel sarıyor padleri gayet rahat. Sesi de gayet kaliteli. Kablosuz modelinin cloud 2den çok bir farkını göremedim şu an. Rahatlık olarak hiçbir farkı yok zaten aynı tasarım.
Stok bitmişti şimdi tekrardan geldi. Bende bunu beğendim mikrofonu çıkıyor ayrıca fiyat iyi olup olmadığına kararsız kaldım sadece. Eski bir konuda 1000 liraya değmez falan demişler ama o zamanki şartlar ile şimdi çok farklı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blackshark v2 bu konuda iyi tek beğenilmeyen 2 şeyi 1) kadifemsi yapıdaki kulak ped lerinin biraz ses soğumasını yapamaması ( bazıları yapabildiğini düşünüyor) 2) kablosunun dolanma yapabilmesi (bu konuda herkes hem fikir)
Hmm anladım hocam. Bu kulaklığı bi inceleyip ona göre karar vereyim o zaman. Teşekkür ederim cevabınız için. :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Stok bitmişti şimdi tekrardan geldi. Bende bunu beğendim mikrofonu çıkıyor ayrıca fiyat iyi olup olmadığına kararsız kaldım sadece. Eski bir konuda 1000 liraya değmez falan demişler ama o zamanki şartlar ile şimdi çok farklı.
Wireless bir kulaklık için kesinlikle değer. Bu modeli bende ilk defa kullanacağım. Henüz alalı birkaç saat oldu yeni yeni inceliyorum pek bir farkını göremedim cloud 2den kozmetik olarak. Diğer ekipmanlarım kablosuz olduğu için rahatlıklarına çok alıştığım için kulaklık kablosu rahatsız etmeye başlamıştı bu yüzden geçtim. Rahatlık konusunda pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Baktın beğenmedin iade edersin. Diğer firmalar kulaklıkları hijyenden dolayı iade almıyor. Amazonda en azından böyle bir şansın var değerlendir derim.

AshenOne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Furkan
Wireless bir kulaklık için kesinlikle değer. Bu modeli bende ilk defa kullanacağım. Henüz alalı birkaç saat oldu yeni yeni inceliyorum pek bir farkını göremedim cloud 2den kozmetik olarak. Diğer ekipmanlarım kablosuz olduğu için rahatlıklarına çok alıştığım için kulaklık kablosu rahatsız etmeye başlamıştı bu yüzden geçtim. Rahatlık konusunda pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Baktın beğenmedin iade edersin. Diğer firmalar kulaklıkları hijyenden dolayı iade almıyor. Amazonda en azından böyle bir şansın var değerlendir derim.
Evet gerçekten kulaklık kablosu beni de rahatsız etmeye başladı. Haklısınız en azından sipariş edip bir bakayım. Teşekkür ediyorum size de hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın. :)

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet gerçekten kulaklık kablosu beni de rahatsız etmeye başladı. Haklısınız en azından sipariş edip bir bakayım. Teşekkür ediyorum size de hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın. :)
Rica ederim size de hayırlı olsun ben teşekkür ederim.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,374
Üyeler
167,965
Son üye
kalkans34555
Top Bottom