Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Onu açmıştım zaten.Bu Varken Pek Tercih Edilmez
![]()
High Power Performans Serisi 850W 80+ GOLD Gen5, ATX 3.0 & PCIe 5.0 12VHPWR Güç Kaynağı (HP1-S2850GD-F14C) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...www.teknobiyotik.com
Gördüm Hocam Sadece Bu Modeli Almasınlar O Varken Diye PaylaştımOnu açmıştım zaten.
Corsair RM850e yerine almaya gerek var mı? Corsair'ı aldım halen kutusunu açmadım. Sistemi kurarken açıcam. 4.1K'ya indirimden almıştım.Gördüm Hocam Sadece Bu Modeli Almasınlar O Varken Diye Paylaştım![]()
İade Edip Bunu Alırsan Hiçbir Eksiklik Yaşamazsın .Corsair RM850e yerine almaya gerek var mı? Corsair'ı aldım halen kutusunu açmadım. Sistemi kurarken açıcam. 4.1K'ya indirimden almıştım.
Ben biraz markaya da yatırım yapıyorum alırken. Corsair PSU'nun 7 yıl garantisi var.İade Edip Bunu Alırsan Hiçbir Eksiklik Yaşamazsın .
Elinde Para Kalır Hem .
Fırsatı Kaçırmadan Direk Alabilirsen Al Hemen İadenin Yatmasını Bekleme Yani .
Sen İlkdefa Duymuş Olabilirsin .ilk defa kullanacağım bir markanın PSU'sunu almak biraz garip geliyor.
Hayır ilk defa duymadım, biliyorum markayı da Corsair globalde daha prestijli bir marka olduğundan o tarafa güvenim niyeyse ister istemez fazla oluyor
Markanın Vermiş Olduğu Güven Ayrı Zaten Hocam .Hayır ilk defa duymadım, biliyorum markayı da Corsair globalde daha prestijli bir marka olduğundan o tarafa güvenim niyeyse ister istemez fazla oluyor
Değiştirme Corsair kalsın sende bin lira için aklında şüphe kalacak bir ürünü kullanmaya değmez. Bende de rm850x var bu arada çok memnunumHayır ilk defa duymadım, biliyorum markayı da Corsair globalde daha prestijli bir marka olduğundan o tarafa güvenim niyeyse ister istemez fazla oluyor