Ubisoftta find game location gibi bir tuş vardı ona basıyosun epicte indirdiğin konumu seçiyosun. Sadece bir tanesinden indirmen yetiyor. Epicten alıp ubisofttan indirmiştim ben. Sen EPİCten indirdiysen ubisofttan indirme bir daha.Arkadaşlar dün Epic`den R6 aldım, az önce yüklendi. Sonra oyunu başlattım Ubisoft Connect`i açtı ve bir de oradan yüklemeye başladı. Nasıl düzeltebilirim?
Ubisoftta find game location gibi bir tuş vardı ona basıyosun epicte indirdiğin konumu seçiyosun. Sadece bir tanesinden indirmen yetiyor. Epicten alıp ubisofttan indirmiştim ben. Sen EPİCten indirdiysen ubisofttan indirme bir daha.
Yaptım, ama hala indiriyor (Epic`den tam paket aldım oyunu). Ayrıca ben Epic`den almadan önce Ubisoft hesabımda R6 var mıydı yok muydu bilmiyorum, bunu anlamanın bir yolu var mı?
Yokmuştur hesapları bağladığında gelmiştir. ben epicden silip tekrar ubisoft dan indirmiştim.Epic`den almadan önce Ubisoft hesabımda R6 var mıydı yok muydu bilmiyorum, bunu anlamanın bir yolu var mı?
Neye göre yoktur dediniz?Yokmuştur hesapları bağladığında gelmiştir. ben epicden silip tekrar ubisoft dan indirmiştim.
Epic' i ubisofta bağlayınca oyun otomatik ubisofta ekleniyor. Ubisoft ile epic de bağımsız sayılır. Yani oyunu ubisofttan oynuyorsunuz lakin sahiplik epicte. Lakin epic hesabınızı kullanmasanız dahi sadece ubisoft hesabı ile oyunu oynayabilirsiniz.Neye göre yoktur dediniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Epic` açmadan oyuna giriliyor ama oyunun tamamı indirilmediği için maça falan girilmiyor. Oyunda kaldığım süre ise Epic`e işlemiyor. Bu daha önce Ubisoft hesabımda R6 olduğu anlamına gelir mi?
hocam nasıl cözdunuz oyunu bende senın sorununu yasıyorumArkadaşlar dün Epic`den R6 aldım, az önce yüklendi. Sonra oyunu başlattım Ubisoft Connect`i açtı ve bir de oradan yüklemeye başladı. Nasıl düzeltebilirim?