Neler Yeni

RAINBOW 6 SIEGE KURULUM SORUNU

OUTRA

80+
Arkadaşlar dün Epic`den R6 aldım, az önce yüklendi. Sonra oyunu başlattım Ubisoft Connect`i açtı ve bir de oradan yüklemeye başladı. Nasıl düzeltebilirim?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Arkadaşlar dün Epic`den R6 aldım, az önce yüklendi. Sonra oyunu başlattım Ubisoft Connect`i açtı ve bir de oradan yüklemeye başladı. Nasıl düzeltebilirim?
Ubisoftta find game location gibi bir tuş vardı ona basıyosun epicte indirdiğin konumu seçiyosun. Sadece bir tanesinden indirmen yetiyor. Epicten alıp ubisofttan indirmiştim ben. Sen EPİCten indirdiysen ubisofttan indirme bir daha.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Buğra
Ekran görüntüsü 2022-02-05 134824.png

OUTRA

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ubisoftta find game location gibi bir tuş vardı ona basıyosun epicte indirdiğin konumu seçiyosun. Sadece bir tanesinden indirmen yetiyor. Epicten alıp ubisofttan indirmiştim ben. Sen EPİCten indirdiysen ubisofttan indirme bir daha.
Yaptım, ama hala indiriyor (Epic`den tam paket aldım oyunu). Ayrıca ben Epic`den almadan önce Ubisoft hesabımda R6 var mıydı yok muydu bilmiyorum, bunu anlamanın bir yolu var mı?

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Epic`den almadan önce Ubisoft hesabımda R6 var mıydı yok muydu bilmiyorum, bunu anlamanın bir yolu var mı?
Yokmuştur hesapları bağladığında gelmiştir. ben epicden silip tekrar ubisoft dan indirmiştim.

OUTRA

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yokmuştur hesapları bağladığında gelmiştir. ben epicden silip tekrar ubisoft dan indirmiştim.
Neye göre yoktur dediniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic` açmadan oyuna giriliyor ama oyunun tamamı indirilmediği için maça falan girilmiyor. Oyunda kaldığım süre ise Epic`e işlemiyor. Bu daha önce Ubisoft hesabımda R6 olduğu anlamına gelir mi?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Neye göre yoktur dediniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic` açmadan oyuna giriliyor ama oyunun tamamı indirilmediği için maça falan girilmiyor. Oyunda kaldığım süre ise Epic`e işlemiyor. Bu daha önce Ubisoft hesabımda R6 olduğu anlamına gelir mi?
Epic' i ubisofta bağlayınca oyun otomatik ubisofta ekleniyor. Ubisoft ile epic de bağımsız sayılır. Yani oyunu ubisofttan oynuyorsunuz lakin sahiplik epicte. Lakin epic hesabınızı kullanmasanız dahi sadece ubisoft hesabı ile oyunu oynayabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus can emre saltabas
hocam nasıl cözdunuz oyunu bende senın sorununu yasıyorum

Top Bottom