Neler Yeni

Rainbow hangi paket alınmalı ve paket alıcna oyunda geliyor mu

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Paket alınca oyun da geliyor. Bence standart alabilirsiniz çünkü 1 hafta oynayarak açabileceğiniz karakterleri veriyor paketler.

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Deluxe baya iş yapıyor 100 levele geldim hala tüm 10000 lıklar açık değil. (tabi bazılarını sevmediğim için almadım). 60 tl lik kuponu operator ve ultimate edition da kullanabiliyosun o yüzden bütçe varsa operator diyorum (yoksa hiç fark etmez).

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,116
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Epic Games R6 indirim var.

Ayrıca 60tl kupon var
Hangi versiyonu almalıyım ve o paketi alınca oyunda geliyor mu yoksa hem oyunu hemde paketi mi almalıyım
Alabildiğin kadar yüksek versiyon almaya çalış. Standart falan kesinlikle alma. En düşük Deluxe almaya çalış. Operatörleri açmak çile haline geliyor bir zaman sonra. Ne kadar yüksek paket alırsan o kadar iyi.

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
Alabildiğin kadar yüksek versiyon almaya çalış. Standart falan kesinlikle alma. En düşük Deluxe almaya çalış. Operatörleri açmak çile haline geliyor bir zaman sonra. Ne kadar yüksek paket alırsan o kadar iyi.
Ultimate alma ama Operator edition da da tüm operatörler açık.

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Aynen eğer oyunu uzun bir süre oynicaksan alabileceğin en yüksek paketi almaya çalış operatör kasmak cidden büyük çile.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,735
Üyeler
161,484
Son üye
İSOMANNN
Top Bottom