kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Para yok ustam.Neden 36 TL'ye almadın Ustaammm!
Para yok ustam.Neden 36 TL'ye almadın Ustaammm!
Zaten o yüzden deniyorum hocam alamayacağım bir şeyi denemek istemem.Zaten indirime de girmiş.
Alabilirsiniz.
Herkes aynısını söylüyor.Kesinlike 9-10 lira fazladan verip deluxe versiyonu alın . Çok rahat edersiniz operatör açarken
Gene başlayacxak miranın özelliğini barikatlara kurmaya çalışanlar xdSelamlar dostlar,
Steam'e bakınıyordum ve R6'nın 6 gün boyunca ücretsiz olduğunu gördüm.
Sizlerle paylaşmak istedim.
Buradan ulaşabilirsiniz.
R6'nın sistem gereksinimleri ;Tom Clancy's Rainbow Six® Siege on Steam
Tom Clancy's Rainbow Six® Siege is an elite, tactical team-based shooter where superior planning and execution triumph.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
Cs ile R6nın yek ortak noktasi rekabetçi fps olması tamamıyla farklı oyunlarBence cs daha güzel
Birisi hızlı bir oyun diğeri stratejik bir oyun.Cs ile R6nın yek ortak noktasi rekabetçi fps olması tamamıyla farklı oyunlar
Acele et 6 günün var.Ekran kartı kurtarıyo, işlemci kurtarmıyor. Q9400 aldım mı oynarım ekledim.
neden 6 gün boyunca yaSüresiz değil, 6 gün boyunca oynayabiliyorsunuz. 6 günün sonunda tekrar oynamak istiyorsanız satın almanız gerekli.
Bilmiyorum, steam değilim benneden 6 gün boyunca ya
tekrardan girdiğime noolacak acaba para yatırma ekranını kapatsamBilmiyorum, steam değilim ben
Oyna tuşu yerine ''SATIN AL'' olacak.tekrardan girdiğime noolacak acaba para yatırma ekranını kapatsam
haçklerimOyna tuşu yerine ''SATIN AL'' olacak.