Oyunun içeriğini biliyorsundur. Bu tarz oyunları seviyorsan alabilirsin. Keyif verir.Rainbow six siege alınır mı? 6.39 dolar
birazdan indirim bitcek alimmi
Kasa sattım 7 dolara DLC ile beraber aldım beleşe geldi varsa CS de kasan sat.Rainbow six siege alınır mı? 6.39 dolar
Satarım şimdi bakiye varda alsammı almasammı emin değilim ondanKasa sattım 7 dolara DLC ile beraber aldım beleşe geldi varsa CS de kasan sat.
2021 yazında aldım. Forumda Deluxe sürüm önerildi iyi ki de öyle almışım yoksa hayatta oynamazdım. Deluxe'ta başlangıç için iyi ve çok sayıda operatör veriyor. Tek tük operatörler oynanmaz. Bir de ciddi harita bilgisi gerekiyor. 30 saate yakın oynadım haritaları neredeyse hiç bilmediğim için bazen sıkıntı yaşıyorum ama güzel oyun.Rainbow six siege alınır mı? 6.39 dolar
1500 saat oynayan birisi olarak hayatını vermen gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim Ustalaşmak için çok oynaman gerekiyor. Ama keyifli bir oyun. Ben uzun zamandır oynamıyorum çünkü oyun eskisi gibi değil artık.. Ama sen alıp oynarsan eğlenebilirsin.Rainbow six siege alınır mı? 6.39 dolar
Ağzının tadını bilrn bir birey daha ne güzel. Arcade oyuna döndü artık nostalji olsun diye arkadaşlarla giriyorum sadece. Git bf42 oyna daha çok zevk alırsın1500 saat oynayan birisi olarak hayatını vermen gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim Ustalaşmak için çok oynaman gerekiyor. Ama keyifli bir oyun. Ben uzun zamandır oynamıyorum çünkü oyun eskisi gibi değil artık.. Ama sen alıp oynarsan eğlenebilirsin.