Yardım Rainbow Six Siege İnternet sorunu

İsmail_68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
630
Rainbow six oynarken 70-80 pingim olmasına rağmen sürekli internet sembolü kırmızı yada sarı oluyor ve oyunda takılmalar donmalar yaşıyorum.İnternetim speedtest sonuçları: en az 15 download , en az 5 upload , 30-40 ping. Fps değerlerim ise 40-50 arasında. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rainbow six oynarken 70-80 pingim olmasına rağmen sürekli internet sembolü kırmızı yada sarı oluyor ve oyunda takılmalar donmalar yaşıyorum.İnternetim speedtest sonuçları: en az 15 download , en az 5 upload , 30-40 ping. Fps değerlerim ise 40-50 arasında. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
fps 70-80 oldu hala aynı durumu yaşıyorum

Bildiğim kadarıyla speedtestler ülkemizdeki bir şehrin sunucusundan ölçülüyor r6 siege de ise şahsen ben eu sunucularına bağlanıyorum (tr görünmüyor) oyüzden Ping artıyor

Bildiğim kadarıyla speedtestler ülkemizdeki bir şehrin sunucusundan ölçülüyor r6 siege de ise şahsen ben eu sunucularına bağlanıyorum (tr görünmüyor) oyüzden Ping artıyor
onu biliyorum evt zaten oyunda da pingim 60-70 seviyelerinde ama internet sembolu ve ışınlanmalar yaşıyorum

onu biliyorum evt zaten oyunda da pingim 60-70 seviyelerinde ama internet sembolu ve ışınlanmalar yaşıyorum
Dediğim gibi EU sunucularına bağlanana kadar gecikme oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fps 70-80 oldu hala aynı durumu yaşıyorum

fps internetle alakalı değil zaten

zaten böyle sorunlar yaşıyordum fps artınca internet sorunları da bitti.(fpsle alakalı olmadığını biliyorum) Şimdi yine başladı o yüzden yükselttim konuyu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,134
Üyeler
188,374
Son üye
Merto6
Geri