niesze.melba..
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
arkadaşlar konu hakkında çok konu gördüm ama bazıları 45 gb yazmış biraz daha eski konularda 90 gb falan yazan olmuş nedir şuan ki gbı almayı düşünüyorum ama kaç gb
40-70 arasındadır baya düşmüştü gb ıarkadaşlar konu hakkında çok konu gördüm ama bazıları 45 gb yazmış biraz daha eski konularda 90 gb falan yazan olmuş nedir şuan ki gbı almayı düşünüyorum ama kaç gb
steam 45.23 şuan bendearkadaşlar konu hakkında çok konu gördüm ama bazıları 45 gb yazmış biraz daha eski konularda 90 gb falan yazan olmuş nedir şuan ki gbı almayı düşünüyorum ama kaç gb
Yada tam tersi 40gb indirirsin ancak kurulum bitince bilgisayarında 90gb yer kaplar. Tamamen değişken bu.İndirirken uncompress yani sıkıştırılmamış halde indirirsin. Yani 80gb indirirsin ancak oyun kurulduktan sonra arkadaşların dediği gibi 43 44 gb olabilir.
100 gb ı geçiyor bazen büyük gb güncelleme geliyor ama nadiren.80gb diyenlere bakma önce 80 gb indiriyorsun sonraarkadaşlar konu hakkında çok konu gördüm ama bazıları 45 gb yazmış biraz daha eski konularda 90 gb falan yazan olmuş nedir şuan ki gbı almayı düşünüyorum ama kaç gb