Rainbow six siege oynayan var mıdır?

daha yeniyim oyunda istersen oynarız ama daha yeniyim

vac bu arada çöp canım her sıkıldığında 5. yan çarımda hack açıp oynarım daha banlanmadım ama beleş modda oynadığımdan 5 v 5 hack maçı atıyoruz kim daha çok mevlana diye

vunguard valorantın kullandığıydı demi valorantta hile var hatta yayıncı var bir tane o hile
O yayıncıyla ilgili riotun ekibinden deniyordu hileleri test ediyorlarmış vanguardı geliştirmek için tabi resmi kaynak değil

O yayıncıyla ilgili riotun ekibinden deniyordu hileleri test ediyorlarmış vanguardı geliştirmek için tabi resmi kaynak değil
hocam riot biz inceledik hack değil dedi siz reportlayın bir şey değişmeyecek gibi bir açıklama yaptı çok değişik oynuyor oyunu

hocam riot biz inceledik hack değil dedi siz reportlayın bir şey değişmeyecek gibi bir açıklama yaptı çok değişik oynuyor oyunu
İzledim videolarını ve haklısın cidden kız her klipte yere bakıyor ama hep hs atıyor ya cidden çok iyi oynuyor (ki bu imkansız yere bakarken o kadar hızlı hs atmak için 10.000 dpı kullanman lazım) ya da hilecinin teki.

o yüzden ekibinden diyorlardı işte hile yapmasına izin veriyorlar diye ama şimdiye kadar karşıma ne zaman hile geldiyse oyun direk bitti bence vanguard başarılı

o yüzden ekibinden diyorlardı işte hile yapmasına izin veriyorlar diye ama şimdiye kadar karşıma ne zaman hile geldiyse oyun direk bitti bence vanguard başarılı
bilmiyorum donanımsal ban yemeseydim ben denerdim

2300 saatim var. 5 yıldır oynuyorum ve aşırı memnunum. Cs go da oynuyorum ama artık gına geldi hep hile dolu oyun ne olacak bu böyle
oyun başladığında drone ile bmba aramak yerine afk kalan ve aramayanlar hariç taş gibi oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,913
Üyeler
189,347
Son üye
kakashixg
Geri