- Reaksiyon skoru
- 5,689
daha yeniyim oyunda istersen oynarız ama daha yeniyim
O yayıncıyla ilgili riotun ekibinden deniyordu hileleri test ediyorlarmış vanguardı geliştirmek için tabi resmi kaynak değilvunguard valorantın kullandığıydı demi valorantta hile var hatta yayıncı var bir tane o hile
hocam riot biz inceledik hack değil dedi siz reportlayın bir şey değişmeyecek gibi bir açıklama yaptı çok değişik oynuyor oyunuO yayıncıyla ilgili riotun ekibinden deniyordu hileleri test ediyorlarmış vanguardı geliştirmek için tabi resmi kaynak değil
İzledim videolarını ve haklısın cidden kız her klipte yere bakıyor ama hep hs atıyor ya cidden çok iyi oynuyor (ki bu imkansız yere bakarken o kadar hızlı hs atmak için 10.000 dpı kullanman lazım) ya da hilecinin teki.hocam riot biz inceledik hack değil dedi siz reportlayın bir şey değişmeyecek gibi bir açıklama yaptı çok değişik oynuyor oyunu
o yüzden ekibinden diyorlardı işte hile yapmasına izin veriyorlar diye ama şimdiye kadar karşıma ne zaman hile geldiyse oyun direk bitti bence vanguard başarılıhocam riot biz inceledik hack değil dedi siz reportlayın bir şey değişmeyecek gibi bir açıklama yaptı çok değişik oynuyor oyunu
bilmiyorum donanımsal ban yemeseydim ben denerdimo yüzden ekibinden diyorlardı işte hile yapmasına izin veriyorlar diye ama şimdiye kadar karşıma ne zaman hile geldiyse oyun direk bitti bence vanguard başarılı
oyun başladığında drone ile bmba aramak yerine afk kalan ve aramayanlar hariç taş gibi oyun2300 saatim var. 5 yıldır oynuyorum ve aşırı memnunum. Cs go da oynuyorum ama artık gına geldi hep hile dolu oyun ne olacak bu böyle