Neler Yeni

🔥İndirim Rainbow Six Siege Steam'de 22TL!

Ümitcan Uygun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2

rookie27

80+ Gold
Az sonra alıyorum RX560 ile akar beyler sizce?😀
İşlemci ram falan sıkıntı yok monitör 60HZ o sıkıntı olur mu peki oyuncu sayısı nasıl?

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker
ihtiyacı olan bi dostuma normal versiyonunu hediye etmek isterim. dmden yazarsanız sevinirim. almak isteyipte alamayan.

rookie27

80+ Gold
ihtiyacı olan bi dostuma normal versiyonunu hediye etmek isterim. dmden yazarsanız sevinirim
Hocam oyunu almayı istiyorum kartımda şu an yeterli para da var eğer almak isteyen birisi yoksa bana verirseniz boşuna almamış olurum eğer benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin tabi.

Hsdfdall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
İlker
Hocam oyunu almayı istiyorum kartımda şu an yeterli para da var eğer almak isteyen birisi yoksa bana verirseniz boşuna almamış olurum eğer benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin tabi.
önceliğim parası olmayandan yana

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Fena indirim

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Deluxe mi alayım yoksa normal mı?
Farkları nedir?
Muhtemelen almışsındır ama yine de söyleyeyim. Normale göre yanında 6-7 ekstra operatörlerle geliyor (Sayıyı tam hatırlamıyorum ama sanırım bu civardaydı). Sen açmakla uğraşmıyorsun.
Emin ol operatör açmak bir yerden sonra sıkıyor. Deluxe almanı öneririm.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Muhtemelen almışsındır ama yine de söyleyeyim. Normale göre yanında 6-7 ekstra operatörlerle geliyor (Sayıyı tam hatırlamıyorum ama sanırım bu civardaydı). Sen açmakla uğraşmıyorsun.
Emin ol operatör açmak bir yerden sonra sıkıyor. Deluxe almanı öneririm.
Deluxe çektim bile :D

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Siri

lorddraq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
muhammed erkenez
Oyun eğer Ubisoft'ta da aynı indirime girmişse ordan almanızı tavsiye ederim, çünkü oyunu Steam'den alsanız bile oynamak için zaten Ubisoft'tan giriş yapmanız gerekiyor, Ubisoft'u açmadan oyunu oynayamıyorsunuz hangi platformdan olursanız olun. Oyunda arkadaş ekleme Steam daveti şeklinde değil yine Ubisoft üzerinden oyun içinden davet atıyorsunuz. Steam'den almanızın tek iyi yanı oyun içi 3-5 TL'lik kart düşürmek olabilir :)
Bunları söylememin sebebi arka planda 2 platform çalışırken oynamak zorunda kalıyorsunuz benim dediğim yöntemle arka planda tek uygulama çalışıyor. Tabi bunu önemsemeyen hayvani PC sahipleri için söylemiyorum, onlar arkada davul zurnayla çengi oynatsınlar.
Standart sürümle Delux sürüm arasında 5 TL bir fark var o yüzden Delux almanız daha mantıklı ama gidip en üst sürümüne 120-130 TL sakın baymayın, kılavuz operatörleriniz olduğu sürece oyunda zaten her şeyi yapabilirsiniz. Biri uzaktan fırlatır sert yüzeyi kırmak için diğeri gidip eliyle yapıştırır ama temelde işlevleri aynı, Thermite çok açar Hibana az açar ama açar yani :) 400 saatte tüm operatörleri açtım :D

Son düzenleme:
Top Bottom