rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Deluxe mi alayım yoksa normal mı?
Farkları nedir?
Farkları nedir?
Ben de öyle yaptım hocamFiyatı bayadır böyle alacaklar 5 lira daha koysun deluxe alsın
Ben de hiç bakmadım hocam deluxe ise daha iyidir dedim acele edip aldimDeluxe mi alayım yoksa normal mı?
Farkları nedir?
Hocam oyunu almayı istiyorum kartımda şu an yeterli para da var eğer almak isteyen birisi yoksa bana verirseniz boşuna almamış olurum eğer benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin tabi.ihtiyacı olan bi dostuma normal versiyonunu hediye etmek isterim. dmden yazarsanız sevinirim
önceliğim parası olmayandan yanaHocam oyunu almayı istiyorum kartımda şu an yeterli para da var eğer almak isteyen birisi yoksa bana verirseniz boşuna almamış olurum eğer benden daha çok ihtiyacı olan biri varsa ona verin tabi.
Muhtemelen almışsındır ama yine de söyleyeyim. Normale göre yanında 6-7 ekstra operatörlerle geliyor (Sayıyı tam hatırlamıyorum ama sanırım bu civardaydı). Sen açmakla uğraşmıyorsun.Deluxe mi alayım yoksa normal mı?
Farkları nedir?
Deluxe çektim bileMuhtemelen almışsındır ama yine de söyleyeyim. Normale göre yanında 6-7 ekstra operatörlerle geliyor (Sayıyı tam hatırlamıyorum ama sanırım bu civardaydı). Sen açmakla uğraşmıyorsun.
Emin ol operatör açmak bir yerden sonra sıkıyor. Deluxe almanı öneririm.
AfiedDeluxe çektim bile