- Konu Sahibi Konu Sahibi
denedim fakat beklemede olan ya da satın alım olan bir şey yok.steam hesap detaylarından satın alma geçmişine gir oradan devam eden senin satın alman var onu iptal et
oyun içine gir al düzelecektir
denedim fakat beklemede olan ya da satın alım olan bir şey yok.steam hesap detaylarından satın alma geçmişine gir oradan devam eden senin satın alman var onu iptal et
oyun içine gir al düzelecektir
Ben bugün satın al dedim bir problemle karşılaşmadımMerhaba yaklaşık iki gündür seninle aynı problemi yaşıyorum lütfen birbirimizle iletişim içinde kalalım sen çözümü bulursan bana söyle ben bulursam sana söyleyeyim 2 gündür uğraşıyorum iğrenç bi problem
Gerçekten artık çıldırma durumuna geldim hiçbir şekilde alamıyorum ağlicam sinirden en sonundaBen bugün satın al dedim bir problemle karşılaşmadım
Sorun hakkında bilgi edindim biraz. 4-5'ten fazla nedeni var 1. olarak Ubisoft Hesabınızdaki Ülke kısmı eğer Steam hesabınızdan farklıysa sorun oluyor. (benin problemim bu gibi duruyor) Ubisoft ile iletişime geçerek çözebiliyorsunuz,2. olarak steam overlay'iniz kapalıysa açmanız gerekiyor,3. olarak Ubisoft Overlay kapalıysa açılması gerekiyor 4. olarak Steam taryıcı ön belleğini silmeniz gerekiyor,5. olarak ise Steam İndirme ön belleğini silmeniz gerekiyor. son olarak ubisoft dosyaları içinde ''cache'' olan dosyayı tamamen (iç kısımdaki dosyaları) silerek tekrar oyuna girdiğinizde sorun düzeliyor olması gerekli.Gerçekten artık çıldırma durumuna geldim hiçbir şekilde alamıyorum ağlicam sinirden en sonunda
Geç yazdım kusura bakmayın bı sıkıntı olduda ama alınır ilk başta zor olur ama oynadıkça alışırsın ve rainbowda aimin iyi olursa bütün oyunlarda iyi olur CS de valo da aimin artarKardeşim merhaba indirimdeyken almak istiyorum bu oyunu ama yeni başlayanlar için alınır mı tavsiye edermisin kafam karışık biraz