Neler Yeni

Rainbow Six Siege'nin CS:GO'dan güzel olması

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,162
İsim
Yusuf Karakaya
CS:GO'nun gelişen oyun sektörü yeniliklerine uyum sağlayamadığını, çağ dışı kaldığını ve artık "Nostalji" denebilecek düzeyde eski olduğunu söylüyorum ama CS:GO fanları asla kabul etmiyor. Bildiğin "3D Arcade Shooter" oyunu.
"yürü ve ateş et" başka bir mekaniği yok.
Dediklerini çoğunda haklısın ama zaten dediğimiz gibi zevkler ve renkler tartışılmaz

BMW_M4

80+ Bronze
CS:GO'da 5000 saatim var ama Rainbow Six Siege'de 100'den az.
Ve uzun araştırmalar sonucu Kitlesi, Grafiği, Gerçekliği, Oynanışı'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum

Edit : genelde bu konularda çok kavga, linç, ban dönüyor. O yüzden saygılı ve düzgün şekilde konuşalım.
bence six siege nedemi grafik

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
bence six siege nedemi grafik
Grafik her şey değildir mesela Undertale tam bir başyapıt ama grafikleri çok kötü ya da Minecraft oyun dünyasının en çok satan oyunlarından ama grafik vasat

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Valve denen para düşkünü şirket, PUBG'nin yükselişi ve sonrasında gelen Battle Royale akımı ile CS:GO oyununu son güncellemesini getirip salmalı ve günümüz trendlerine uygun 2 yeni oyun çıkartmalıydı.
Bunlardan 1 tanesi Battle Royale türünde olmalıydı. Ama müthiş zeki oldukları için, onun yerine gidip rezalet ötesi "Danger Zone" modunu yarattılar.
Diğeri de "Counter Strike: Global Offensive" oyununun üzerine yeni grafikler ve yeni mekanikler ile "Counter Strike: Siege" adında bir oyun çıkartmalıydı. Yani bana göre "Rainbow Six: Siege" diye bir oyun hiç olmamalıydı.
Çünkü o oyun Valve şirketinin "Counter Strike: Global Offensive" adlı oyununun bir sonraki versiyonu olmalıydı.

Onun yerine Valve şirketinin izlediği politika hep şu oldu;
Ne zaman yeni bir trend çıksa Valve
- "arkadaşlar yeni kasa getirdim 🤗"
- "şşş gençler bakın yeni skin getirdim 🤗"
- "bakın 263745. bilmem ne operasyonunu getirdim 🤗"

Oyuncular;
- "hocam her taraf hile dolu!!"
Valve;
- "Olsun 🤗 bak eğer 30 TL verirsen %0.00035 ihtimalle çıkartabileceğin bir bıçak getirdim"

firatbey

80+ Silver
Kanka şimdi Rainbow daha iyi bir sistem gereksinimi istiyor. Ama cs öyle değil o yüzden ortamı bile fark eder. Mesela Rainbow'da yaş kitlesi daha büyüktür diye tahmin ediyorum. Rainbow zor bir oyun ne bileyim işte bombayı kurması bile karmaşık bana göre o yüzden tercih meselesi böyle şeyler.

Efe_Tkn

80+ Bronze
Kanka şimdi Rainbow daha iyi bir sistem gereksinimi istiyor. Ama cs öyle değil o yüzden ortamı bile fark eder. Mesela Rainbow'da yaş kitlesi daha büyüktür diye tahmin ediyorum. Rainbow zor bir oyun ne bileyim işte bombayı kurması bile karmaşık bana göre o yüzden tercih meselesi böyle şeyler.

Bomba kurması karışıkmı ? nE ?

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,610
İsim
Özgürcan
insurgency ve insurgency sandstrom bak sonra karar verırsın

BMW_M4

80+ Bronze
Grafik her şey değildir mesela Undertale tam bir başyapıt ama grafikleri çok kötü ya da Minecraft oyun dünyasının en çok satan oyunlarından ama grafik vasat
tabii ki her şey grafik değil

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Ve uzun araştırmalar sonucu Kitlesi, Grafiği, Gerçekliği, Oynanışı'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum

Edit : genelde bu konularda çok kavga, linç, ban dönüyor. O yüzden saygılı ve düzgün şekilde konuşalım.
Rainbow Six Siege deneyimledim ama CSGO tadı hiç yok ve olamaz

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak

Doğru r6 daha iyi

Top Bottom