CS:GO'da 5000 saatim var ama Rainbow Six Siege'de 100'den az.
Ve uzun araştırmalar sonucu Kitlesi, Grafiği, Gerçekliği, Oynanışı'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum
Edit : genelde bu konularda çok kavga, linç, ban dönüyor. O yüzden saygılı ve düzgün şekilde konuşalım.
CS:GO'da 5000 saatim var ama Rainbow Six Siege'de 100'den az.
Ve uzun araştırmalar sonucu Kitlesi, Grafiği, Gerçekliği, Oynanışı'nın daha iyi olduğunu düşünüyorum
Edit : genelde bu konularda çok kavga, linç, ban dönüyor. O yüzden saygılı ve düzgün şekilde konuşalım.
bu tür konular renkler zevklere dönüyor ben minecraft skyblock serverinde modla arkadaş olup eni başlayanları geliştirip iyileride öldürüyorumCS:GO'da 5000 saatim var ama Rainbow Six Siege'de 100'den az.
Ben önceden paladins oynardım severdim csgo oynardım severdim ikisinin birleşimi çıktı yine sevdimValorant serbest kürsü. Kötü ama güzel. Garip bir oyun. Oynuyorum ama nedenini bilmiyorum.