Neler Yeni

Rainbow Six Sige alınır mı? hala

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hala? Gayet kaliteli bir fps oyunu. Öyle cs deki gibi valoda ki gibi hile yok. +100 saattim var ve hiç toxic bir oyuncu ile karşılaşmadım. Ayrıca oyun aşırı derecede strateji gerektiren bir oyun.
5 sene önceki bir oyun hala deme sebebim o pubg gibi CS gibi yavaş yavaş ölmeye başladımı diye sordum o yüzden hala dedim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
1700 saat oynama sürem var. Bütün operatörlerim açık. R6 sabır oyunudur. Map ezberlemeden zevk alman çok zor. Sen defusera giderken farklı odadan biri çıkıp rahatça arkalayabilir. Ama oyunun en güzel yanı herkese hitap ediyor olması aim vs si isteyen, assasins gibi arkalamak isteyen, operatör özelliklerini kullanarak kill alma.
Bütün haritaları bilmek genellikle 90+ level üstünde oluyor. Diğer oyunlar gibi map seçme olmadığı için bütün mapleri ezberlemen lazım. İşte spawn peek noktaları, kamera yerleri, hangi odalarda adam olabilir.Mesela her map de direk içerden girilmez, camdan falan saldırman lazım. İçerden girersin bi bakmışsın arkandan caveria arkalamış. Bir de kesinle reinforce açan bir karakter öğren(ace,hibana, Maverick, thermite), takıma çok avantaj sağlıyor.

YiğitAysul

80+ Silver

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
1700 saat oynama sürem var. Bütün operatörlerim açık. R6 sabır oyunudur. Map ezberlemeden zevk alman çok zor. Sen defusera giderken farklı odadan biri çıkıp rahatça arkalayabilir. Ama oyunun en güzel yanı herkese hitap ediyor olması aim vs si isteyen, assasins gibi arkalamak isteyen, operatör özelliklerini kullanarak kill alma.
Bütün haritaları bilmek genellikle 90+ level üstünde oluyor. Diğer oyunlar gibi map seçme olmadığı için bütün mapleri ezberlemen lazım. İşte spawn peek noktaları, kamera yerleri, hangi odalarda adam olabilir.Mesela her map de direk içerden girilmez, camdan falan saldırman lazım. İçerden girersin bi bakmışsın arkandan caveria arkalamış. Bir de kesinle reinforce açan bir karakter öğren(ace,hibana, Maverick, thermite), takıma çok avantaj sağlıyor.
Hocam şu an aldım delux olanıda test servır diye 40gb lık başka bir şeyde iniyor tam olarak ne oluyor o ben oyuna girerken hangisi üzerinden giricem
Ekran Görüntüsü (139).png

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,314
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam şu an aldım delux olanıda test servır diye 40gb lık başka bir şeyde iniyor tam olarak ne oluyor o ben oyuna girerken hangisi üzerinden giricemAlıntıyı görüntüle
Yeni sezon geldiği zaman orda oyuncular 15 gün bütün operatörler açık(yeni harita ve yeni operatör) bir şekilde test ediyor. Çoğu insan böyle zamanlarda onu indirip yeni alacağı operatörleri deniyor. Yeni sezon gelmek üzere yine açılacaktır. İstersen indir bütün opları dene. Sonra silersin.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,212
Üyeler
164,632
Son üye
UcanCekyat
Top Bottom