Boost alırsam daha iyi olur mu?Oyunda botlara karşı rehine koruma modu var offline girip oynayın. 3-4 dakika sürüyor ve 600-700 nam veriyor.
Sanırım bir de yanlış söyledim NAM , oyun parası kasmak istiyorum operatörler açmak içinOyunda botlara karşı rehine koruma modu var offline girip oynayın. 3-4 dakika sürüyor ve 600-700 nam veriyor.
Amazon Prime 7 günlük boost veriyor prime'a bir göz atabilirsin.Boost alırsam daha iyi olur mu?
Boost aldığın zaman 2 kat renown veriyor. 100 kazandıysan 200 oluyor.Boost alırsam daha iyi olur mu?
operatör için nam kasmak istiyorum ben oyun içi paraBoost aldığın zaman 2 kat renown veriyor. 100 kazandıysan 200 oluyor.
Farklı farklı hesaplarla mı alıyorsun?Amazon Prime 7 günlük boost veriyor prime'a bir göz atabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Prime'dan aldığım 21 günlük boost'um var hesabımda.
Hayır, bazen kostüm veriyor bazen aylık 7 günlük booster veriyor bende 3 aylık abone olabildim prime o zaman aldım tek hesaptan.Farklı farklı hesaplarla mı alıyorsun?
Evet 7 günlük Boost filan olmakta oyunda. Terörist Hunt filan girip 5 dakikada halettseniz Bir oyun ortalama 15 dakika filan sürse 3 oyun atsanız 3 katı para kazanırsınız normal derecesize göre.Boost alırsam daha iyi olur mu?