Ram 6000mhz çalışmıyor

Anakart destekliyor mu?
Bios güncel mi?
2. Ve 4. ye mi takılı?

Anakart destekliyor mu?
Bios güncel mi?
2. Ve 4. ye mi takılı?
evet 2. ve 4. slottalar bios güncel anakartım colorful

BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 nerden öğrenebilirim desteklediğini

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

expo aç ben expoda kullanıyorum aynı ramı 6000 mhz
anakartın nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ramler hangi slotta genelde a2 ve b2 ye takılmalı
benim anakart kitapçığında 1 2 3 4 yazıyor onla alakalı olabilir mi ? 2. ve 4.ye takılı bu arada

Özellikler kısmında yazıyor.

Aynı bileşenlere sahibim. Tek modül bellek kullanıyorum. Soğutucunun altında kaybolmasın diye 4. slota takmıştım 6000MHz çalışmamıştı ama 5600MHz olan EXPO profilinde çalışıyordu. 6000MHz olan EXPO profilinde bilgisayarı açmaya çalıştığımda görüntü gelmeyip elektrik kesiyodu. İkinci slota takınca 6000MHz çalışmaya başladı. Defalarca clear cmos atmıştım bunun yüzünden. İkinci slota 1 tane ram takıp deneyebilirsiniz belki.

Aynı bileşenlere sahibim. Tek modül bellek kullanıyorum. Soğutucunun altında kaybolmasın diye 4. slota takmıştım 6000MHz çalışmamıştı ama 5600MHz olan EXPO profilinde çalışıyordu. 6000MHz olan EXPO profilinde bilgisayarı açmaya çalıştığımda görüntü gelmeyip elektrik kesiyodu. İkinci slota takınca 6000MHz çalışmaya başladı. Defalarca clear cmos atmıştım bunun yüzünden. İkinci slota 1 tane ram takıp deneyebilirsiniz belki.
önce 2. slotta tek ram çalıştırayım sonra 2.sini 4e mi takayım yani

önce 2. slotta tek ram çalıştırayım sonra 2.sini 4e mi takayım yani
Ben olsam öyle bi denerdim. Tek slot 6000MHz çalışıyor mu emin olurdum. Eğer ikincisini taktığımda çalışmazsa sonradan taktığımı da tek başına dener onu da test ederdim.

Ben olsam öyle bi denerdim. Tek slot 6000MHz çalışıyor mu emin olurdum. Eğer ikincisini taktığımda çalışmazsa sonradan taktığımı da tek başına dener onu da test ederdim.
2 rami de tek tek denedim 2. Slotta 6000mhzde çalışıyorlar sıkıntı yok

Geri