Sadeceogrenmekistiyorum 80+ Gold Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 8,752 27 Ağustos 2020 #14 gunessssssssssssss yazmış: hangi ram olduguna nasıl bakıcam bı bakabılsem eger bakamazsam 8gb alcam heralde Devamı için tıklayın... Kasanın içinden Ram i sök sonra marka modeli yaz buraya
gunessssssssssssss yazmış: hangi ram olduguna nasıl bakıcam bı bakabılsem eger bakamazsam 8gb alcam heralde Devamı için tıklayın... Kasanın içinden Ram i sök sonra marka modeli yaz buraya
gunessssssssssssss 80+ Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Güneşin Güneşi 28 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Kasanın içinden Ram i sök sonra marka modeli yaz buraya Devamı için tıklayın... tamam.
Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Kasanın içinden Ram i sök sonra marka modeli yaz buraya Devamı için tıklayın... tamam.
gunessssssssssssss 80+ Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 33 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Güneşin Güneşi 8 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Kasanın içinden Ram i sök sonra marka modeli yaz buraya Devamı için tıklayın... adata veya adeta yazıyordu tam hatırlayamıyorum
Sadeceogrenmekistiyorum yazmış: Kasanın içinden Ram i sök sonra marka modeli yaz buraya Devamı için tıklayın... adata veya adeta yazıyordu tam hatırlayamıyorum