Neler Yeni

RAM Alırsam Bu Sisteme Kaç FPS Fark Yarattırır?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Sistemin apu değil o yüzden 10fps civarı fark eder ama bi ara depolamaya el atmalısınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü ssd ler %80 üzeri doluluğa ulaştıgıbda drop girmesine sebep olur
Yok hocam oyun hdd ye yüklü ama o da yetersiz kalıyor 10 GB boş yer var şu anda birde hızı düşük kalıyor 500 GB 5400 Rpm onu satıp 1 TB 7200 Rpm e geçmeyi düşünüyorum olursa 2 TB belki ama önceliğim ram ssd de 2 oyun var onları yer olsa aktaracağım ama dediğim gibi yer çok azaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apu sistem sandım apu olsaydi deli gibi fps arttirirdi ama bu şekilde de 10-15 arttirir
Hocam o da yeterli olur benim için hiç değilse 57 fpslerden 65 leri görebilir ve droplar gider şuanda çok büyük droplar girmiyor ama ara ara hafif takılma hissi veriyor sanki kasıyormuş gibi onlar azalabilir

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Evet benim içinde öyle ama fiyatlar 2 katı düşerse hemen alacağım gaming gecelerinde güzel indirim oluyor istediğim model ram orada indirime girse hiç kaçırmayacağım ama ihtimal az gibi
çok düşük bir ihtimal elinizdeki ramin indirime girmesi.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
APU sistemde 2 modülden 16GB olan RAM'ler normal kullanımdan oyuna kadar her yerde ciddi olumlu etki sağlar. 10 civarı bir FPS artışı dahş görebilirsiniz.

Top Bottom