Laptop'larda gözlemlediğim kadarıyla pek fark etmiyor. Kingston tercih edebilir.aynı ram dan alman gerekir laptop servisten fiyat al
Evet rahatlar. FPS artışı yaşanır. Droplar yaşanmaz. Günümüz laptop ve sistemlerde oyun için artık minimum 16 GB RAM + SSD öneriliyor.kullanılabilir 7.7gb ramim var i5 11300h birde rtx 3050 var laptopumda minecraftta bazen droplar yaşanıyor diğer oyunlardada aynı şekilde rami 16 ı yapsam gözle görülür şekilde fps artışı alır mıyım.
tek kanal ram ama yinede servise danışırımaynı ram dan alman gerekir laptop servisten fiyat al
muhtelemen kingston tercih edeceğim.Laptop'larda gözlemlediğim kadarıyla pek fark etmiyor. Kingston tercih edebilir.
ssd var ama ram eksiğimiz var maalesefEvet rahatlar. FPS artışı yaşanır. Droplar yaşanmaz. Günümüz laptop ve sistemlerde oyun için artık minimum 16 GB RAM + SSD öneriliyor.
Evet 8 GB RAM daha eklerseniz çok daha iyi olacak.tek kanal ram ama yinede servise danışırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
muhtelemen kingston tercih edeceğim.
ssd var ama ram eksiğimiz var maalesef
şuan üstümde olan 3200mhz yine 3200 alacağımAnakartın kac MHz desteklediğini 9rendikten sonra 16 gb ram alman fps artışı sağlıyacaktır.
maalesef tek kanal olduğu için 16 almam gerekecekEvet 8 GB RAM daha eklerseniz çok daha iyi olacak.
servisle konuşman daha doğru olacaktır tabii fakat internetten basit bir googlelamayla bulunabilir ne alabileceğin, anakart modelini yazdıktan sonra ne kadar mhz desteklediğine bak ona göre seçim yap ama tekrar söylüyorum ki servise danışmak en sağlıklı yoldur laptoplar için.tek kanal ram ama yinede servise danışırım
muhtelemen kingston tercih edeceğim.
ssd var ama ram eksiğimiz var maalesef
bro ben 8gb ram kullanıyorum 100-160 fps arası alıyorum 8 ram daha eklesem fps 144ün altına düşmicek kadar etkiler mi ?Anakartın kac MHz desteklediğini 9rendikten sonra 16 gb ram alman fps artışı sağlıyacaktır.