Ram çakışması yardım

JİTEM

80+
Reaksiyon skoru
35
bilgisayar şuan tek ramda ekran kartı dönüyor bilgisayar açılıyor ancak ikinci rami taktığımda ram çakışıyor ekran kartıda başta dönmüyor nasıl çözebilirim öncesindede aynı sorun oluyordu baya uğraşıyordum kısa bi yolu varmıdır bunun

bilgisayar şuan tek ramda ekran kartı dönüyor bilgisayar açılıyor ancak ikinci rami taktığımda ram çakışıyor ekran kartıda başta dönmüyor nasıl çözebilirim öncesindede aynı sorun oluyordu baya uğraşıyordum kısa bi yolu varmıdır bunun
Hocam ekran kartı zaten belirli bir dereceden sonra fanları döner örneğin 50 60 gibi

Hocam ekran kartı zaten belirli bir dereceden sonra fanları döner örneğin 50 60 gibi
bilgisayar en basta guc dugmesine bastiginda donup duruyor zaten kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diger slotu taktigim zaman ekran karti donmuyor hic goruntu gelmiyor tek slot rami takinca donup aciliyor

Ram çakışmasından kurtarmak istiyorum

Diger slotu taktigim zaman ekran karti donmuyor hic goruntu gelmiyor tek slot rami takinca donup aciliyor

O ram de sıkıntı olabilirmi 2.taktığın rami ilke tak tek çalıştır öyle dene

Ram leri 4 slotta tek tek dene hocam ya ram yada slotta bişey varsa bu şekilde bulursun

anakarta kac slot ram yeri var. kitapciga göre tak ramleri. eger doğru takıyorsan ram sıkıntılıdır

anakarta kac slot ram yeri var. kitapciga göre tak ramleri. eger doğru takıyorsan ram sıkıntılıdır
2 ram slotu var

Ram slotunda ariza olma ihtimali varmi ne zaman evde temizlik olsa kasaya dokunulsa ayni sorun yasaniyor normalde 2 ramde calisiyor

2 ram slotu var

Ram slotunda ariza olma ihtimali varmi ne zaman evde temizlik olsa kasaya dokunulsa ayni sorun yasaniyor normalde 2 ramde calisiyor
ilk başta kasandaki statigi al. yani fisten cek pusuyu kapat. ekran kartını cikar. anakarttaki bios pilini çıkar. 5 dk sonra hepsini tak çalıştır. ramlarin ikisini de tak bakalim bir sorun olacak mu bu sefer. eger olursa memtest 86 ile test yap. sorun olmazsa kasan statik alıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,550
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri