ben 2. ram i ilk taktığımda bendede görmemişti bios pilini tak çıkar yaptım öyle gördü belki işe yarayabilir deneyebilirsinizKasada hali hazırda crucial 8 gb cl 16 3000 mhz ram vardi yanina xpg 8 gb cl16 3000 mhz ram ekledim görmedi ilk ama kasadaki kendi ramimi çıkartıp sadece xpg yi taktım yine görmedi
onu biliyorumda anakartta 2 slot var zatenRamları anakartın üzerinde bulunan ufak simgedeki bölümlere taktın değil mi? 4 slotun varsa dimm 2 ve 4 gibi
denerim sende tek başına taktiginda yeni rami görüyor muyduben 2. ram i ilk taktığımda bendede görmemişti bios pilini tak çıkar yaptım öyle gördü belki işe yarayabilir deneyebilirsiniz
denemedim .onu biliyorumda anakartta 2 slot var zaten
denerim sende tek başına taktiginda yeni rami görüyor muydu
pili tak çıkar yaptim yok yine görmüyor anlamadım ram diyer ramimden uzun oturtamadigimdan şüphelensemde takkarken çıt sesi geliyor elimle çeksemde hareket bile etmiyor anlamadim gittidenemedim .
ben 2. ram i tak çıkar yaptım 2-3 kere görmeyince bios u sıfırladım dediğim gibi öyle gördü
aklıma bir şey gelmiyor valla , sıkıntılı olma ihtimali varmış gibi geldi bana ama net bir şey söyleyemempili tak çıkar yaptim yok yine görmüyor anlamadım ram diyer ramimden uzun oturtamadigimdan şüphelensemde takkarken çıt sesi geliyor elimle çeksemde hareket bile etmiyor anlamadim gitti
valorant oynuyosan +8 ram ekleyinde fps artısı oldumu kaç fps arttı ? ayrıca bilgisayarın performansında bi fark hissettin mikasayi yan yatirip söktüm baya bi bastirdim çıt seslerinden sonra devam ettim bastirmaya oldu şimdi saat 12 fen beri uğraşiyorum saçma bişey