Neler Yeni

ram cl değerleri farkı cl16 vs cl18

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
tabi çip farkı vardır ancak düzgün marka olunca çok uzun süre sistemi götürecektir. RAM kolay bozulan bir şey değil sonuçta. ne kadar farklı olsa da 2 ns için 300tl fark verilmesinin değeceğini düşünmüyorum
Olay yine 2 ns değil ama... Düzgün marka olmasına gerek yok ki, GSKILL mi üretiyor RAM'lerin çiplerini?

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
bildiğim bir model yok ama kaliteli olduğu sürece sorun çıkaracak bir ürün değil RAM bellekler. zamanında kingston ömür boyu garanti veriyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabi çip farkı vardır ancak düzgün marka olunca çok uzun süre sistemi götürecektir. RAM kolay bozulan bir şey değil sonuçta. ne kadar farklı olsa da 2 ns için 300tl fark verilmesinin değeceğini düşünmüyorum
GSKİLL Sniper 2x8 3200mhz cl 16 düşünüyorum nasıldır sence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olay yine 2 ns değil ama... Düzgün marka olmasına gerek yok ki, GSKILL mi üretiyor RAM'lerin çiplerini?
Ram için bütçemi 700 ile sınırlandırıp ekran kartına yüklenmeyi düşünüyorum mantıklı mı

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
üretmese de güvence meselesi. mesela gamepower ekran üretmiyor ama samsungdan alması onlara ölü piksel güvencesi veriyor. veya James Donkey ssdlerinin çiplerini samsung üretiyor sorun olunca 3 yıllık birebir değişim oluyor. demek istediğim ürününün arkasında sağlam duran markalar olmalı

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
OC yapmayı bilmiyorum maalesef ve o riske gireceğimi sanmıyorum
Risk ne alaka ki? Riskli bir durum yok.
üretmese de güvence meselesi. mesela gamepower ekran üretmiyor ama samsungdan alması onlara ölü piksel güvencesi veriyor. veya James Donkey ssdlerinin çiplerini samsung üretiyor sorun olunca 3 yıllık birebir değişim oluyor. demek istediğim ürününün arkasında sağlam duran markalar olmalı
RAM olayı farklı ama bu dediğin doğru tabii.

• Beğen
Reaksiyonlar: DDRQ

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
cl18 al overclockla

Dahası  
Reaksiyon skoru