Neler Yeni

ram cl değerleri farkı cl16 vs cl18

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Çipleri farklı herhalde. 3600 MHz CL16 olanı alabiliyorsanız onu alın, daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

PopsUncle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Mustafa Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Film ve Müzik
Discord
PopsUncle#1807
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
"Alabiliyorsanız iyi olur"

Allah Allah, kim neden önermesin ki? Gerekçeleri ne acaba? Ben öneriyorum, taş gibi RAM'ler.
Yani almaya çalışacağım ama benim fikrim oradan azıcık kısıp ekran kartına yatırım yapmak
Mesaj otomatik birleştirildi:

CL16 olanını alabiliyorsan al fakat RAM hakkında bilgim yok ama GSKİLL güzeldir.
ram güzel ama cl değerleri beni yanılttı o yüzden

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
o kadar fiyat farkına değmez ucuza cl16 bulabilirseniz alın yoksa cl 18 de sorun çıkaracak bir şey değil. 300tl değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak
Başka RAM'lere de bakabilirsiniz ayrıca.
Almışken 3600mhz en iyisi olsun istiyorum ama aklımda bi ram yok yardımcı olabilir misin. bir de sen 2070 super gaming x trio kullanıyordun indirimden 2 fanlısını yakalayabilirsem almayı düşünüyorum gün geçtikçe zamlanıyor her şey elimde kalacak para

o kadar fiyat farkına değmez ucuza cl16 bulabilirseniz alın yoksa cl 18 de sorun çıkaracak bir şey değil. 300tl değmez
önerdiğin ram var mı

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Almışken 3600mhz en iyisi olsun istiyorum ama aklımda bi RAM yok yardımcı olabilir misin. bir de sen 2070 super gaming x trio kullanıyordun indirimden 2 fanlısını yakalayabilirsem almayı düşünüyorum gün geçtikçe zamlanıyor her şey elimde kalacak para
Corsair'in ve diğer markaların RAM'leri var, onlara bakabilirsin.
Aradaki fark sadece gecikme değil, çip farkı da var büyük bir ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
samet kulak

3600mhz olarak sınırlandırmalı mıyım kendimi youtubede izliyorum tabi farkları var ama bilemedim 3200mhz'de işimi görebilir bence sen ne dersin ne almalıyım

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
3600mhz olarak sınırlandırmalı mıyım kendimi youtubede izliyorum tabi farkları var ama bilemedim 3200mhz'de işimi görebilir bence sen ne dersin ne almalıyım
Valla bütçene kalmış o. Ben Ballistix Tactical Tracer RGB 3200 MHz CL16 RAM'leri alıp 3600 MHz'e overclockladım mesela. Her RAM'de 3600 MHz'e çıkabilirsin diye bir şey yok bu arada. Bütçene göre seç.

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
Almışken 3600mhz en iyisi olsun istiyorum ama aklımda bi RAM yok yardımcı olabilir misin. bir de sen 2070 super gaming x trio kullanıyordun indirimden 2 fanlısını yakalayabilirsem almayı düşünüyorum gün geçtikçe zamlanıyor her şey elimde kalacak para

önerdiğin RAM var mı
bildiğim bir model yok ama kaliteli olduğu sürece sorun çıkaracak bir ürün değil ram bellekler. zamanında kingston ömür boyu garanti veriyordu.

tabi çip farkı vardır ancak düzgün marka olunca çok uzun süre sistemi götürecektir. ram kolay bozulan bir şey değil sonuçta. ne kadar farklı olsa da 2 ns için 300tl fark verilmesinin değeceğini düşünmüyorum

Top Bottom