MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Bilgisayara temiz bir kurulum yaptım Google Chrome indirmek içimden gelmiyor tarayıcı öneriniz var mıdır
Bakayım hocamBrave'den çok memnunum.
Yanlış anlamayın sadece artı yönlerini merak ediyorum neden memnunsunuzBakayım hocam
Google ile çok benziyor ve daha az enerji tüketiyor. Optimize edilmiş google gibi denilebilir.Bakayım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış anlamayın sadece artı yönlerini merak ediyorum neden memnunsunuz
Laptop da sadece Chrome açıkken yüzde 99 kullanıyor CPU yu masaüstün de de bu sanal makina ayriyeten sekmeler açıkken vs zorluyor cihazıGoogle ile çok benziyor ve daha az enerji tüketiyor. Optimize edilmiş google gibi denilebilir.
Ancak hangi tarayıcıyı kullanırsanız kullanın sekme açtıkça ram ve cpu ya yine yüklenecektir.
O %99 olayı tam olarak doğruyu yansıtmıyor. Rahat bir sanal makine ve google kullanımı için en az 8GB belleğe sahip bir cihazla çalışmalısınız.Laptop da sadece Chrome açıkken yüzde 99 kullanıyor CPU yu masaüstün de de bu sanal makina ayriyeten sekmeler açıkken vs zorluyor cihazı
Ben de kullanmaya başladım ama Tiwtch'den yayın izlerken bazen ekranın bir kısmı saliselik kararıp geri geliyordu (OperGX'te bu olmuyor). Bununla ilgili bir çözümünüz var mı?Brave'den çok memnunum.
opera gxBilgisayara temiz bir kurulum yaptım Google Chrome indirmek içimden gelmiyor tarayıcı öneriniz var mıdır
Yok. Hiç yaşamadım.Ben de kullanmaya başladım ama Tiwtch'den yayın izlerken bazen ekranın bir kısmı saliselik kararıp geri geliyordu (OperGX'te bu olmuyor). Bununla ilgili bir çözümünüz var mı?
Bende 2/4 yapıda bir işlemci var baya zorlanıyor cidden, ama RAM olarak 8GB fazla fazla yetiyor bana en fazla 5GB gördüm ben onda da baya şey açıktı arkada.2 çekirdek işlemci ve 8'Den az (hatta 8'de dahil) raminiz var ise bunun önüne geçemezsiniz. 4 çekirdek ise Opera GX veya kısıtlayıcı 3. parti eklentiler kullanabilirsiniz. 6 veya daha fazla çekirdekli işlemci ve 16gb ram kullanıyor iseniz zaten çok kullanım olmayacaktır ama Chrome yerine Microsoft Edge Opera veya Brave kullanabilirsiniz.