Yusufcan Koçkaya
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 181
Şuan 8gb 3200mhz cl16 ram kullanıyorum 8gb ram daha eklemek istiyorum alırken neye dikkat etmem gerekir uyuşması ve performansı için
başka bir marka alsam uyuşmaz mıaynı rami al
al xpg kafan rahat olsunŞuan 8gb 3200mhz cl16 ram kullanıyorum 8gb ram daha eklemek istiyorum alırken neye dikkat etmem gerekir uyuşması ve performansı için
uyuşmaz şöyle olur sendeki 3200mhz yeni aldığın 2666mhz diyelim taktığın anda iki ram de 2666 da çalışırbaşka bir marka alsam uyuşmaz mı
yani uyuştur ama hangisi düşük hizdaysa onda çalışır öyle miuyuşmaz şöyle olur sendeki 3200mhz yeni aldığın 2666mhz diyelim taktığın anda iki ram de 2666 da çalışır
fiyatı iyiymiş bunu alabilirimMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
al xpg kafan rahat olsun
aynen öyle üst düzey ramin yanına alt segment alırsın yazık olur aynı düzey almak hep daha iyi hatta alabilirsen ikili paket şeklinde alman avantajlı olabiliyor bazenyani uyuştur ama hangisi düşük hizdaysa onda çalışır öyle mi
Yanlış bilgi vermeyin. Bazı anakartlar hariç ramde marka farkı olduğunda pc hata veriyor.Marka önemli değil,
- Markalar arasında çok uçurum olmaması stabil çalışmasını sağlar.
- Değerler sizin için önemli CL dediğimiz gecikme değerleri.
- MHZ değerleri.
- Dual Channel yapacağın için 4x2 8x2 16x2 gibi alman daha iyi olacaktır.
- DDR versiyonu.
20 de 1 dir o anakart modelleri hiç denk gelmedim dediğine. Onlarca sistem topladım. Veya yükselttim farklı ramler ile test ettim.Yanlış bilgi vermeyin. Bazı anakartlar hariç ramde marka farkı olduğunda pc hata veriyor.
Tıpatıp aynı ram olmazsa çoğu anakart flex channel çalıştırmıyor.
Yapmayın. Bu konudan çok mağdur olan var. Konulara bakabilirsiniz20 de 1 dir o anakart modelleri hiç denk gelmedim dediğine. Onlarca sistem topladım.
Çok komik bir durumYapmayın. Bu konudan çok mağdur olan var. Konulara bakabilirsiniz