Ram frekansi yükseltme

Anchovy

80+
Reaksiyon skoru
12
Arkadaşlar ben biostan ram frekansimi kontrol ettim ve 1333 MHz yaziyo ama normalde 2800 ve onu 2800 ye çıkartıp save anda change bastığım zaman ekran karariyo sinyal yok yazısı çıkıyor karşıma sonra ekran gelmiyor siyah ekranda kalıyor PC yeniden de başlatılmıştı kapatilmiyoda ne yapmam gerekiyo Asus anakart im

Biraz daha açıklayıcı söylermisin anakart kaldirmiyo.yani anladığım kadarıyla peki yeni bir anakart alsam b450 m mesela
Şu anki sisteminde DDR3 RAM var dostum, B450 chipsetli bir anakart alırsan RAM'ini de değiştirmen gerek çünkü o anakartlarda DDR4 destekleniyor, DDR3 değil.

Şu anki sisteminde DDR3 RAM var dostum, B450 chipsetli bir anakart alırsan RAM'ini de değiştirmen gerek çünkü o anakartlarda DDR4 destekleniyor, DDR3 değil.
Anladım peki ekran kartım AMD Radeon 6800 HD sence ben bu sistemi toparlamaya mi çalışsam yani anakart degisseem ram degissem işlemci i3 yoksa direk yeni sistem toplamamimi onerirsin

Anladım peki ekran kartım AMD Radeon 6800 HD sence ben bu sistemi toparlamaya mi çalışsam yani anakart degisseem ram degissem işlemci i3 yoksa direk yeni sistem toplamamimi onerirsin
Dostum herhangi bir B450 chipsetli anakartın soketi AM4 olduğu için i3 işlemci falan takamazsın. AM4 soketli bir işlemci takabilirsin, Ryzen serisi işlemciler AM4 mesela. Direkt yeni sistem topla sen.

Dostum herhangi bir B450 chipsetli anakartın soketi AM4 olduğu için i3 işlemci falan takamazsın. AM4 soketli bir işlemci takabilirsin, Ryzen serisi işlemciler AM4 mesela. Direkt yeni sistem topla sen.
Teşekkür ederim zaten yeni bir sistem topladım ama kardeşime kalıcak bu o yüzden biraz yükseltme yapmak istedim ama o zaman ona da alicaz bir tane yaoicak bişe yok Ilgın için teşekkür ediyorum ☺️

Geri