Biostan xmp açtın mı?Merhabalar elimde şu anda
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING ANAKART
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 RAM
Bulunuyor ancak ramlerimin 3600 Mhz'lik performansını hiçbir türlü alamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
BIOS üzerinden açmadıysanız D.O.C.P açın,Merhabalar elimde şu anda
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING ANAKART
Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18 RAM
Bulunuyor ancak ramlerimin 3600 Mhz'lik performansını hiçbir türlü alamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
D.O.C.P Açtığım zaman bilgisayar 2 kez kendisini açıp kapatıyor daha sonra karşıma f1 basmamı söyleyen bir ekran geliyor ve tekrar bios ekranına atıyorBIOS üzerinden açmadıysanız D.O.C.P açın,
sonra CPU-Z memory kısmından ss atın
D.O.C.P Açtığım zaman bilgisayar 2 kez kendisini açıp kapatıyor daha sonra karşıma f1 basmamı söyleyen bir ekran geliyor ve tekrar bios ekranına atıyordocp den profil belirledin mi
ramlerin nedirD.O.C.P Açtığım zaman bilgisayar 2 kez kendisini açıp kapatıyor daha sonra karşıma f1 basmamı söyleyen bir ekran geliyor ve tekrar bios ekranına atıyor
Post automatically merged:
D.O.C.P Açtığım zaman bilgisayar 2 kez kendisini açıp kapatıyor daha sonra karşıma f1 basmamı söyleyen bir ekran geliyor ve tekrar bios ekranına atıyor
manuel olarak şu değerleri girermisin;Corsair Vengeance RGB Pro 8 GB 3600 MHz DDR4 CL18
Bu değerleri hangi şeylere gireceğimmanuel olarak şu değerleri girermisin;
18-19-18-19-39 3600Mhz
1.37V
ASUS arayüzünü bilmiyorum pek, internet üzerinde vardırBu değerleri hangi şeylere gireceğim
17-19-19-19-39 3600Mhz 1.37V dediniz ya hani neyi neye giricem onu anlayamadım benASUS arayüzünü bilmiyorum pek, internet üzerinde vardır
DRAM Voltage 1.38V17-19-19-19-39 3600Mhz 1.37V dediniz ya hani neyi neye giricem onu anlayamadım ben