Ram Frekansını arttırsam bir şey olur mu?

kaandddd

80+
Reaksiyon skoru
33
Ben İropyaya aynen böyle dedim: Merhaba ben sizin servise götürmüştüm sorundan dolayı sonra işlemciyi değiştirdiniz sorun düzeldi ve siz dediniz ki ram frekansını artırma demiştiniz ama internetten baktım hiç sorun olmaz herkes artırabilirsin dedi.Hata :Clock watchdog timeout ram frekansını artırsam sorun olur mu?

Siz ne düşünüyorsunuz? Cevaplar mısınız

Düzgünce açıklamanı istiyorum aynı konuyu Technopata da açmıştın.

Ben bilgisayarı aldıgımda ram frekansını artırdım otomatik ve 2 hafta sonra clock watchdog timeout hatası almaya basladım ve itopyanın servisine gittim sonra adamlar overclock yaptın mı dedi ben sadece kendi ram frekansını arttırdım dedim ondan dedi sonra her seyi cıkardı taktı sonra sorun devam etti sonra işlemciyi değistirdi sorun duzeldi ve 1 aydır sorun yasamıyorum ama adamlar ram frekansını artırma dediler ama internette herkes hiç sorun yaratmaz diyorlar bilemedim artırmak istiyorum ne düşünüyorsunuz?

Yanlış Overclock yapmışsınız bilginiz yoksa neden uğraşıyorsunuz anlamadım. Neyse eğer BIOS ayarlarını varsayılan ayarlara çekseydiniz sorununuz düzelecekti. Sistem bilgilerinizi yazarsanız düzgün bir Overclock yapmanız için yardımcı olabilirim.

Geri