- Konu Sahibi Konu Sahibi
nereden bakabilirim birde laptopun sıcaklıkları derken ekran kartı veya işlemciden mi bahsediyorsunuzlaptopun sıcaklıklarına baktınız mı
nereden bakabilirim birde laptopun sıcaklıkları derken ekran kartı veya işlemciden mi bahsediyorsunuzlaptopun sıcaklıklarına baktınız mı
armoury crate uygulamasındannereden bakabilirim birde laptopun sıcaklıkları derken ekran kartı veya işlemciden mi bahsediyorsunuz
Aga işlemci 60 derece Ekran kartı 44 derecearmoury crate uygulamasından
ram uyuşmazlığı veya yeni aldığın ram bozuk olabilir memtest86 sonuçlarını atabilir misinizAga işlemci 60 derece Ekran kartı 44 derece
Aga onu nereden bakıcam kusura bakma çok bilmiyorumram uyuşmazlığı veya yeni aldığın ram bozuk olabilir memtest86 sonuçlarını atabilir misiniz
burda detaylı bir şekilde anlatılıyorAga onu nereden bakıcam kusura bakma çok bilmiyorum
Aga windows kurduğum flash belleğe olur muburda detaylı bir şekilde anlatılıyor
Memtest86 ile Bozuk RAM Testi
Bu rehberimizde Memtes86 ile RAM testi yaparak bozuk RAM modüllerini nasıl tespit edeceğinize bakıyoruz. Bilgisayarda karşılaşılan mavi ekran hatalarıwww.technopat.net
flaş boş olmalıAga windows kurduğum flash belleğe olur mu
flaş boş olmalı
başka yolu var mı bilmiyorumAga peki başka yolu var mı yoksa bunu mu yapmalıyım
Hocam minidump dosyaları ile birlikte yeni konu açın yardımcı olacaklardır bir de ramlerin mhz ve gecikme değeri aynı mıArkadaşlar iyi akşamlar Rami taktım dün bir sorun yoktu ama bugün mavi ekran yedim yardım eder misiniz lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga Rami taktım dün sorun yoktu bugün mavi ekran yedim yardım eder misiniz lütfen
Aga ramlerin hızı aynıHocam minidump dosyaları ile birlikte yeni konu açın yardımcı olacaklardır bir de ramlerin mhz ve gecikme değeri aynı mı
Ayrıca memtest ile ram testi yapmanı öneririm aldığın ekstra ram bozuk olabilir veya laptop üstündeki ama bu daha düşük ihtimal
Aga minidump dosyalarını bilmiyorumHocam minidump dosyaları ile birlikte yeni konu açın yardımcı olacaklardır bir de ramlerin mhz ve gecikme değeri aynı mı
Ayrıca memtest ile ram testi yapmanı öneririm aldığın ekstra ram bozuk olabilir veya laptop üstündeki ama bu daha düşük ihtimal