Sistem?Arkadaşlar ben uygun fiyata ddr4 3200 mhz ram buldum almayı düşünüyorum anakartıma uyumunu nasıl anlarım bide o ramlere uygun işlemci adı varmı uygun fiyata
Sistem ve. Ram markası söyler iseniz çok iyi olur hocamArkadaşlar ben uygun fiyata ddr4 3200 mhz ram buldum almayı düşünüyorum anakartıma uyumunu nasıl anlarım bide o ramlere uygun işlemci adı varmı uygun fiyata
Sistem ve. Ram markası söyler iseniz çok iyi olur hocam
anakart + işlemci uyumu olmassa ahenk içinde çalışmaz (sistem nedir)önemi varmı sadece anakart değilmi
DDR4 8GB 3200Mhz PATRIOT RAM
anakarta nasıl bakılıyo bilmiyorum
Uyum sağlaması için anakartın MHz değeri ve DDR kaç olduğu önemliDDR4 8GB 3200Mhz PATRIOT RAM
anakarta nasıl bakılıyo bilmiyorum
6 gb ram 9800 gt var ama rx 550 alcam anakartı cidden bilmiyorum 4 çekirdek işlemci var işlemciyide değiştircemanakart + işlemci uyumu olmassa ahenk içinde çalışmaz (sistem nedir)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart Modeli Nasıl Öğrenilir? Laptop Anakart Modeli Öğren
Anakart nedir, anakart modeli öğrenme işlemi nasıl yapılır, laptopta anakart modeli öğrenme gibi merak edilen soruları yanıtladık.www.webtekno.com
ddr4 3200 mhz ona uygun işlemci önerebilirmisin birdeUyum sağlaması için anakartın MHz değeri ve DDR kaç olduğu önemli
6 gb ram 9800 gt var ama rx 550 alcam anakartı cidden bilmiyorum 4 çekirdek işlemci var işlemciyide değiştircem
ddr4 3200 mhz ona uygun işlemci önerebilirmisin birde
Hocam İşlemci genelde rame göre değil de anakrt ve özellikle ekran kartına göre önerilir6 gb ram 9800 gt var ama rx 550 alcam anakartı cidden bilmiyorum 4 çekirdek işlemci var işlemciyide değiştircem
ddr4 3200 mhz ona uygun işlemci önerebilirmisin birde
letgodan buldum 650 tl rx 550 350 tl 2x8 16 gb ram anakartada bi 600-800 ayırırımHocam İşlemci genelde rame göre değil de anakrt ve özellikle ekran kartına göre önerilir
Bir de bütçeniz nedir