Neler Yeni

Ram İade Hakkında Bir Sorum Var

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Ambarcı
Arkadaşlar Trendyol Sitesinden RAM aldım 8gb 2 gün önce geldi daha takmadım pazar gibi takmayı düşünüyorum eğer rande sıkıntı varsa rami iade edebilir miyim bilgisayara takıp denedikten sonra fiş falan her şey var

echO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Hamza Kaş
Arkadaşlar Trendyol Sitesinden RAM aldım 8gb 2 gün önce geldi daha takmadım pazar gibi takmayı düşünüyorum eğer rande sıkıntı varsa rami iade edebilir miyim bilgisayara takıp denedikten sonra fiş falan her şey var
edebillirsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,499
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Edersin, kutusunu parçalama ama.

beritankorkusuz

80+ Silver
Edersin ,ama kutusunu vs güzel bir şekilde barkod bandrol zarar vermeyecek şekilde aç .Ve ramde sıkıntı olmazsa dahi kutusunu vs atma

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum bildiğim kadarıyla elektronik ürünlerde firma kaynaklı hata varsa. Bunu yolladığın takdirde eğer bir ayı geçmemişse para iadesi yada sıfır Ürün isteyebiliyorsun. Daha önce samsung sağolsun telefonumu sıfırıyla değiştirmişti. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mert Ambarcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw Pazar günü deneyeceğim rami bir sıkıntı çıkarsa yazarımyardım ihtiyaç olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,873
Üyeler
165,897
Son üye
Carlpablo
Top Bottom