Neler Yeni

Yardım RAM için laptop garanti dışı edilmeye değer mi?

Woldierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna Çankaya
Merhaba, iyi forumlar bundan 3-4 ay süre kadar önce bir laptop aldım (Aorus BKF 15 Gigabyte) ve RAM'ı 8 GB olduğu için istediğim oyunu oynayamıyorum sizce RAM taksam ileride problem çıkartsa bu beni pişman edebilir mi? Yoksa RAM almak için biraz daha mı beklemeliyim?

MoonWalk

80+ Silver
Fiyatından ötürü pişman edebilir. Aslında fiyatı da fark etmeksizin pişman edebilir çünkü düşük fiyatlı da olsa sorun çıktığında servisler çok yüksek fiyatlar veriyor çözüm için ve müşteri odaklı olmuyorlar pek. RAM alınır da servise gönderilirse değişmesi gerek, Gigabyte da slotlara dokunma konusunda sert tavırlı bahsedilmiyor fazla, ekleme veya artırma işlemi sorun çıkartmayabilir ancak servise sormak iyidir yine de.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Merhaba, iyi forumlar bundan 3-4 ay süre kadar önce bir laptop aldım (Aorus BKF 15 Gigabyte) ve RAM'ı 8 GB olduğu için istediğim oyunu oynayamıyorum sizce RAM taksam ileride problem çıkartsa bu beni pişman edebilir mi? Yoksa RAM almak için biraz daha mı beklemeliyim?
müşteri hizmetlerine sorun onlar yardımcı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Musab Aydın
Dostum bana kalırsa Ram değiştirme çünkü sorun oranı yüksek Ssd harici değiştirmeni önermiyorum.

Woldierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna Çankaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatından ötürü pişman edebilir. Aslında fiyatı da fark etmeksizin pişman edebilir çünkü düşük fiyatlı da olsa sorun çıktığında servisler çok yüksek fiyatlar veriyor çözüm için ve müşteri odaklı olmuyorlar pek. RAM alınır da servise gönderilirse değişmesi gerek, Gigabyte da slotlara dokunma konusunda sert tavırlı bahsedilmiyor fazla, ekleme veya artırma işlemi sorun çıkartmayabilir ancak servise sormak iyidir yine de.
Hocam ben mağazaylada konuştum direk garantiylede ram taktığım gibi garantiden çıkartacaklarını söylediler onlara vermek istedim mağazaya dedim bunu mağaza eğer biz bile takarsak garanti dışı kalacak dedi.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
245
İsim
Tuğra Yıldız
Hocam ben mağazaylada konuştum direk garantiylede ram taktığım gibi garantiden çıkartacaklarını söylediler onlara vermek istedim mağazaya dedim bunu mağaza eğer biz bile takarsak garanti dışı kalacak dedi.
magaza degilde firmayi veya ithalatciyi arayin magazalar genelde yanlis bilgi veriyor.

Woldierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna Çankaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum bana kalırsa Ram değiştirme çünkü sorun oranı yüksek Ssd harici değiştirmeni önermiyorum.
En fazla başıma nasıl bir sorun gelebilir? Açıkcası 3-4 gün açık tutuyorum hiç ısınmıyor bile sistemimden memnunum hz, depolama v.b'den lakin tek sorunum ram ddr5 bir laptop'a 8gb ram koymuşlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

magaza degilde firmayi veya ithalatciyi arayin magazalar genelde yanlis bilgi veriyor.
Arkasında bulunan sticker'in üstünde bulunan numarayı aradım onlar ile iletişime geçtim garantiden çıkacağını söylediler eğer ben takarsam.

Yavuxxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yavuz Selim
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji hakkında her şey
15bkf rami 16gb değil mi 2x8?

zartzurthesap

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
fb düşmanı
Ya aç kendin tak geri kapat vidaları da yumuşakça aç. Pc ye bir şey olursa söker yollarsın. 8gb ne :D 16 yetmiyor

Woldierr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Tuna Çankaya
Top Bottom