Ram ile Mavi Ekran

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,155
Merhaba bri sorum olacak benim elimde 2x8 2400 mhz ram vardı ve ben de 16 gb tek ram olarak 3000 mhz ram aldım ve 2400 leri çıkarıp bu rami taktım ama taktıktan beri 4 5 kere mavi ekran yedim ve cinebech testi yapmak istediğim de pc tamamen donuyor. Ram de mi bir sorun var yoksa format falan mı atmam gerekiyor ?

Mavi ekran formatla kesin sonuç vermeyebilir ama veredebilir.Denemen gerekli

Mavi ekranda Yazan hata kodu nedir?

machine_check_exception durdurma hatasını verdi.

Merhaba bri sorum olacak benim elimde 2x8 2400 mhz RAM vardı ve ben de 16 gb tek RAM olarak 3000 mhz RAM aldım ve 2400 leri çıkarıp bu rami taktım ama taktıktan beri 4 5 kere mavi ekran yedim ve cinebech testi yapmak istediğim de PC tamamen donuyor. RAM de mi bir sorun var yoksa format falan mı atmam gerekiyor ?
Dostum bios tan Ram lerin frekansları düşük olabilir ona bi bak

Kontrol ettim şimdi ve 3000 mhz olarak çalışıyor.

benim kuzende oldu aynısı ramleri çıkarıp silgiyle sildik düzeldi o gün onu internette görüp deli saçması demişltim ama harbi oldu bir dene

benim kuzende oldu aynısı ramleri çıkarıp silgiyle sildik düzeldi o gün onu internette görüp deli saçması demişltim ama harbi oldu bir dene
Yaptım ama işe yaramadı hatta pcye format attım ama bu sefer yine hata verdi clock watchdog timeout hatas

2400 ile 3000mhz den kaynaklı BİOS'dan 2400mhz yaparmısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,508
Üyeler
190,587
Son üye
rushwanted
Geri