bende oc için takipteyim. Eyvallah sağolasın inşallah sende gönlünce sahip olursun istediğine. Bende kendi başıma oc denedim olmadı. Bios pilini çıkartıp sıfırladım şuan stabilde kullanıyorum yapabilirsem 3600 cl 16 yapmaya çalışacağım yada daha performanslı değerleresendeki rami çok seviyorum kendikimi satabilsem onu alacaktım çok da güzek oc performansı var sendekinin
hakkımızda hayırlısı olsunbende oc için takipteyim. Eyvallah sağolasın inşallah sende gönlünce sahip olursun istediğine. Bende kendi başıma oc denedim olmadı. Bios pilini çıkartıp sıfırladım şuan stabilde kullanıyorum yapabilirsem 3600 cl 16 yapmaya çalışacağım yada daha performanslı değerlere
işlemcin ne
Telefonda gözükmüyordu. Neyse şey o zaman 3600 Mhz CL 16 deneyebilirsin 1.45 dram voltajı ile ama kimse kesin bir şey diyemez deneme yanılma işi bu
Benim için önerin nedir ? Ryzen 5 3600 ( Bronze ) ile Ballistik 3000Mhz CL15 kaç olurTelefonda gözükmüyordu. Neyse şey o zaman 3600 Mhz CL 16 deneyebilirsin 1.45 dram voltajı ile ama kimse kesin bir şey diyemez deneme yanılma işi bu
3600 cl 14 olabilir, şanslıysan 3800 cl 14. Ama kesin bir şey söylemek için işlemcinin sınırlarını bilmem lazım her işlemcinin sınırı farklı. Bronze olması ile ram frekansının en fazla kaç olabileceğinin alakası yok bu arada.Benim için önerin nedir ? Ryzen 5 3600 ( Bronze ) ile Ballistik 3000Mhz CL15 kaç olur
Bana Bios ayarlarını atabilir misin rica etsem eve gidince denesem3600 cl 14 olabilir, şanslıysan 3800 cl 14. Ama kesin bir şey söylemek için işlemcinin sınırlarını bilmem lazım her işlemcinin sınırı farklı. Bronze olması ile ram frekansının en fazla kaç olabileceğinin alakası yok bu arada.
Aynı değil işlemcilerimiz atsam işine yaramaz.Bana Bios ayarlarını atabilir misin rica etsem eve gidince denesem