Ondan farklı benim PC ortalama ve yüksek oyunlarda donuyor 8 GB RAM rx 570 r51600.Memtest64-Memtest86-TestMem5 gibi programlarla.
Boşta 6 GB bırakması normal. windows yiyor zaten 2 GB.
Ortalama yüksek dediğin oyunlarda donmasının sebebi büyük ihtimalle 8 GB Ramden dolayı darboğaz yemen.Ondan farklı benim PC ortalama ve yüksek oyunlarda donuyor 8 GB RAM rx 570 r51600.
Mesaj otomatik birleştirildi:
RAM den şüpheleniyorum
Yıllardır aynı sistem ile oynadım sorun yoktu son 3 aydır başladı darboğaz olsa takılmalar olur benim PC direk donuyor bir şey arızalı ama bulamadımOrtalama yüksek dediğin oyunlarda donmasının sebebi büyük ihtimalle 8 GB Ramden dolayı darboğaz yemen.
Sad'nizin yazma okuma hızlarını bir test eder misiniz?Yıllardır aynı sistem ile oynadım sorun yoktu son 3 aydır başladı darboğaz olsa takılmalar olur benim PC direk donuyor bir şey arızalı ama bulamadım
Oyun sırasında işlemci kullanımı yüzde yüze geliyor mu?HD pro ile test ettim diğer uygulamalar ile de test ettim normal ekran kartının ısısı da işlemcinin ısısıda hızı da normal ama donuyor niye bilmiyorum
Şimdi 2012 de çıkan bir oyunu oynadım 2 dakika falan baktım CPU 50 ekran kartı 59 derece falandıSıcaklık değerleriniz nasıl?
Hayır daha demin oyun oynadım %30 falandı.Oyun sırasında işlemci kullanımı yüzde yüze geliyor mu?