peki bunun listesini nerden bulabilirimRAM, CPU secmez. Daha cok anakart ile uyumsuzluk sorunu cikarir. Bu yüzden RAM alirken anakartin QVL (kalifiye tedarikçi listesi) listesine bakarak almak gerekiyor. Tabii bu listede bulunmayan belleklerin uyumsuz olacagi anlamina gelmiyor. QVL listesinde bulunan bellekleri alirsaniz uyumsuzluk sorununu en aza indirgemis olursunuz.
Anakartinizin marka ve modeli nedir?
i5 3470 kullanıyorumİNTEL İŞLEMCİLER, bildiğim kadarıyla atıyorum 2133 mhz destekli ramler, 2933 mhz destekli ramlar olabiliyor diye biliyorum yanlışım varsa bilen bir arkadaş düzeltebilir.
DDR3 1333/1600 destekliyor senin işlemcii5 3470 kullanıyorum
Ram cpu seçmez anakart ram uyumu önemliarkadaşlar 2.konumu açıyorum fakat bunu gördükten sonra tekrardan sorayım dedim bazı arkadaşalr seçmez demişti bunu alsam intel işlemcide çalışırmı?Alıntıyı görüntüle
reis burda benim attığım yok nasıl olcak yani şimdi@efetoy
P8H61-M LX3 PLUS - Support
www.asus.com
Asagidan Memory/Device Support sekmesine tiklayin, oradan da P8H61-M LX3 PLUS Memory QVL listesini indirin. Listede anakart ile test edilen tüm bellekleri göreceksiniz.
ne gibi bi sorun çıkabilir?Dedigim gibi, orada bulunmamasi uyumsuz olacagi anlamina gelmiyor. Genelde sorun cikmaz, fakat cok az da olsa uyumsuzluk sorunu cikmasi mümkün.