Hamit Altıntop
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 11
- Reaksiyon skoru
- 9,868
arkadaşlar kasanın içini açmadan nasıl öğrenebilirim ram markasını
bios'a da baktım sadece boyutu gözüküyo ben marka öğrenmek istiyorumbiosda görünmesi gerekiyor diye biliyorum
CPU-Zbios'a da baktım sadece boyutu gözüküyo ben marka öğrenmek istiyorum
sistem bilgisi yaz orda var depolamaya gırarkadaşlar kasanın içini açmadan nasıl öğrenebilirim ram markasını
önceki bilgisayarımda rami çıkarıp takmıştım bidaha çalışmadı yeni topladığım pcde yapmaya korkuyorum şekli corsair ven. rgb pro ya benziyorRamin şeklinden de anlayabilirsiniz. İçini açmadan yazmışsınız pardon. İçini neden açmıyorsunuz ki?
ram markası fark yaratır mı önemli mi ram de marka ?Hocam doğru takmamışsındır öyle şey mi olur? Çıkarıp takmak sorun olmamalı.
Ramin özelliklerini ramin markası modeli belirler. Özelliklerini görsen yeterli bence.ram markası fark yaratır mı önemli mi ram de marka ?
3000mhz olduğunu biliyorum sadece ram de marka önemli miRamin özelliklerini ramin markası modeli belirler. Özelliklerini görsen yeterli bence.
Değil. Sadece bir ram vardı sorunluydu galiba tam hatırlamıyorum. https://www.itopya.com/corsair-8gb-ddr4-3000mhz-cl16-siyah-vengeance-lpx-single-kit-ram/ bu ram. Onun dışında marka önemli değil çünkü tüm markalar kaliteli.3000mhz olduğunu biliyorum sadece ram de marka önemli mi