Ram mhz nasıl yukseltirim

JAFEREZ

80+
Reaksiyon skoru
20
Arkadaslar gigabayte anakartim var 3000 mhz ramim var 2133 de calisiyor youtubede bir video buldum gigabayte anakart ram mhz yukseltme diye simdi ben o adami izleyerek yapacagim ama yanlsi yaparsam diye korkuyorum en kotu neler olabilir nelere dikkat etmem gerekiyor birazcık bilgi verimisiniz teşekküler

Arkadaslar gigabayte anakartim var 3000 mhz ramim var 2133 de calisiyor youtubede bir video buldum gigabayte anakart ram mhz yukseltme diye simdi ben o adami izleyerek yapacagim ama yanlsi yaparsam diye korkuyorum en kotu neler olabilir nelere dikkat etmem gerekiyor birazcık bilgi verimisiniz teşekküler
3000MHZ raminiz 2133 de çalışıyor ise biostan XMP açın

En kötü pek bir şey yapamazsın. Bozma şansın az. Hiç OC kapasitesi yok denilen RAM e 3600Mhz yaptım. Markası ne RAM in_?

Xmp açman lazım.

Direkt OC de yapabilirsin. Yardımcı olurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RAM modelini söyle yapalım birlikte.

En kötü pek bir şey yapamazsın. Bozma şansın az. Hiç OC kapasitesi yok denilen RAM e 3600Mhz yaptım. Markası ne RAM in_?
Reis bende corsair lpx ram var 3600mhz denedim 1.45v olmadı nasil yaparız şuan voltaj otodayken 3466mhz kulaniyorm

Apacer panther

Direkt OC de yapabilirsin. Yardımcı olurum.

RAM modelini söyle yapalım birlikte.
Apacer panther ben anlamadim xmp acinca oc lemismi oluyoruz

Apacer panther

Apacer panther ben anlamadim xmp acinca oc lemismi oluyoruz
Hayır XMP açınca olması gereken değere getirmiş oluyorsun.

Geri