Ram mhz yükseltmek istedim

Reaksiyon skoru
6
Merhaba herkese bugün pişman olduğum bir iş yaptım ram mhz 4800 den 5600 mhz yaptım kaydet çık dediğimde reset attı ama windows parola kısmına bir türlü gelmedi ve tekrar default ayarına geri aldım gene olmadı, yardımcı olursanı sevinirim :)

Ekler

• IMG_3246.jpeg
    IMG_3246.jpeg
    1.1 MB · Hit: 37
  • camphoto_1483920592.jpeg
    camphoto_1483920592.jpeg
    2.5 MB · Hit: 38
  • image.jpg
    image.jpg
    3 MB · Hit: 50
  • image.jpg
    image.jpg
    3.1 MB · Hit: 37
anakart bios pili denedinmi

anakart marka model atarmısın 5600 mhz çektiniz ama anakart destekliyormu baktınızmı

Merhaba herkese bugün pişman olduğum bir iş yaptım ram mhz 4800 den 5600 mhz yaptım kaydet çık dediğimde reset attı ama windows parola kısmına bir türlü gelmedi ve tekrar default ayarına geri aldım gene olmadı, yardımcı olursanı sevinirim :)
xmp aç bios pilini çıkartıp taktıkdan sonra

anakart marka model atarmısın 5600 mhz çektiniz ama anakart destekliyormu baktınızmı
Asus tuf z690 plus 6000 mhz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi format atıp sıfırlayayım dedim diskleri görmüyor her şeyi yaptım vmd diye bir şey varmış aktif olmayabilir diyorlar ama benim bios da vmd diye bir seçenek yok

Asus tuf z690 plus 6000 mhz

Şimdi format atıp sıfırlayayım dedim diskleri görmüyor her şeyi yaptım vmd diye bir şey varmış aktif olmayabilir diyorlar ama benim bios da vmd diye bir seçenek yok
VMD ayarı tam tersi kapatıyorlar diye hatırlıyorum ben Bios ekran main bölümüne gelip ctrl + S basmayı denermisin

Geri