RAM MHz

Yağız 111

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
878
Ram almayı düşünüyorum ekstra olarak. Ramim 3000mhz destekliyor ama pcye ilk taktığımda 2133'dü biostan 3000'e çıkardım tamam sorun yok. Yeni ram aldığımda taktım diyelim takmadan önce biostan eski haline döndürüp mü takmam lazım yoksa direk takarsam yeni taktığım da 3000mhz olur mu

Sorun olacağını zannetmiyorum. Ayarları oynamadan tak direkt biosa gir orada iki ram i de görürsün zaten Mhz leri ile birlikte değişiklik olmadı ise normal kullanamaya devam edebilirsin.

RAM almayı düşünüyorum ekstra olarak. Ramim 3000mhz destekliyor ama pcye ilk taktığımda 2133'dü biostan 3000'e çıkardım tamam sorun yok. Yeni RAM aldığımda taktım diyelim takmadan önce biostan eski haline döndürüp mü takmam lazım yoksa direk takarsam yeni taktığım da 3000mhz olur mu
3000mhz olarak çalışır knkim XMP on yapmışsın bir kere. Ama bir kontrol de edersin. Bir zararı olmaz teminat iyidir.

RAM almayı düşünüyorum ekstra olarak. Ramim 3000mhz destekliyor ama pcye ilk taktığımda 2133'dü biostan 3000'e çıkardım tamam sorun yok. Yeni RAM aldığımda taktım diyelim takmadan önce biostan eski haline döndürüp mü takmam lazım yoksa direk takarsam yeni taktığım da 3000mhz olur mu
Tak sen farklıysa geri 3000 yaparsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tak sen farklıysa geri 3000 yaparsın

En son hangi değer üzerine ayarlandıysa o değerde çalışacaktır sıkıntı olmaz.

Geri