Ram neden bozulur
Kimse bilmiyormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse bilmiyormu
Ram neden bozu
Ram neden bozu
Toksinlenme yapabilir. Bu da bildiğimiz okul silgisiyle düzeliyor Onun dışında pinleri kırılabilir vs. bir ton olayı var. Kimse sadece şundan şundan bozulur diyemezRam neden bozulur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kimse bilmiyormu
katılıyorumToksinlenme yapabilir. Bu da bildiğimiz okul silgisiyle düzeliyor Onun dışında pinleri kırılabilir vs. bir ton olayı var. Kimse sadece şundan şundan bozulur diyemez
Bugün PC yi açarken açılmadı götürdüm Ram i değiştirdiler ram bitmiş galiba sıfır di dedim ne yaptinda bozuldu 4 ay kullandimKolay kolay bozulacak bir parça değil ram. Sorun nedir?
Baştan sorunlu ram vermiş olma ihtimalleri var. Durduk yerde bozulmaz ram.Bugün PC yi açarken açılmadı götürdüm Ram i değiştirdiler ram bitmiş galiba sıfır di dedim ne yaptinda bozuldu 4 ay kullandim
Google da ram için çok kullanılırsa bozulabilir demiş çok kullanırsam bozulurmu mesela 12-15 saatGgmdbdvsgshshdbhdBaştan sorunlu ram vermiş olma ihtimalleri var. Durduk yerde bozulmaz ram.
Hayır. İstersen 1 ay açık bırak bir şey olmaz.Google da ram için çok kullanılırsa bozulabilir demiş çok kullanırsam bozulurmu mesela 12-15 saat
Ne kadar saçma bir şey la o öyle. Çok kullanınca bozulur ne demek. İmkanı yok öyle bir şeyin. Benim PC günde 17-18 saat açık. Bozulsa 20 kere bozulurdu şimdiye kadar.Google da ram için çok kullanılırsa bozulabilir demiş çok kullanırsam bozulurmu mesela 12-15 saat
RAM bitmiş?ram bitmiş galiba
Hocam voltaj derken ne yapmam gerekiyor bozulmaması içinRAM'ler kolay kolay bozulmaz. Genelde sonradan bozulmaz üretim kaynaklı bozulma olur. Yıllar geçtikçe de eskiyebilir ama öyle hemen bozulacak şeyler değil.
Ayrıca RAM'e gereğinden fazla voltaj verirseniz de bozulabilir.
İşlemci de keza öyle. Genelde bozulma ihtimali fazla olanlar ekran kartı, hdd, ssd gibiRAM bozulması en zor parçadır. Bu yüzden %90' ı ömür boyu garantilidir.