ya aslında ikisininde 3000 de çalışacağını gilsem mavi ekran yemeyeceksem bunu alacağımMhz CL ve DDR'ı aynı olan ramler uyumludur. Marka farketmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu var 3200 Mhz ama senin ramin 3000 Mhz olduğu için bu linkteki ram 3000Mhz olarak çalışacak diye biliyorum.Corsair 8gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Vengeance Lpx Cmk8gx4m1e3200c16 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair 8gb Ddr4 3200mhz Cl16 Pc Ram Vengeance Lpx Cmk8gx4m1e3200c16 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
RAM Bozuk değilse yemessin.ya aslında ikisininde 3000 de çalışacağını gilsem mavi ekran yemeyeceksem bunu alacağım
Bir sıkıntı olmaz ama belki bu da bakılabilir aynı hızda olsun dersenizikiside 3000 de çalışır yani dimi
1.35 galiba tam bilmiyorum internetten baktım 1.35 yazıyor duRam'iniz kaç V? 1.35V galiba.
yani performansı düşürmeyecekse poek problem değil benim için aslındaBir sıkıntı olmaz ama belki bu da bakılabilir aynı hızda olsun derseniz
Hikvision U10 HKED4081CBA2D1ZA2 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Hikvision U10 HKED4081CBA2D1ZA2 8 GB DDR4 3000 MHz CL16 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bence Dual Channel çalışması için 3000mhz olanı alın derim. Diğer türlü de çalışabilir emin değilim.1.35 galiba tam bilmiyorum internetten baktım 1.35 yazıyor du
yani performansı düşürmeyecekse poek problem değil benim için aslında
Evet. Ayrıca performans düşürmez. Bende baya bir fps artışı oldu. Şuan 8 GB'ın varsa ve üstüne 8 GB ekleyeceksen arada ki farkı çok belli bir şekilde göreceksınız. 4-5 gün önce bende 4 gb ramın üstüne 8 gb ekledım ondan biliyorum.ikiside 3000 de çalışır yani dimi
Benim ramin biri samsung biri kingston sorunsuz çalışıyor.uyumlu çalışırsa farklı marka da alabilirim sorun değil
tamamdır o zaman farklı marka alıyorum daha iyi olur gibi ikiside 3000 mhzEvet. Ayrıca performans düşürmez. Bende baya bir fps artışı oldu. Şuan 8 GB'ın varsa ve üstüne 8 GB ekleyeceksen arada ki farkı çok belli bir şekilde göreceksınız. 4-5 gün önce bende 4 gb ramın üstüne 8 gb ekledım ondan biliyorum.
Benim ramin biri samsung biri kingston sorunsuz çalışıyor.
Benimde ram'in markasını göremiyordum gömülüydü laptop kullanıyorum. Kingston almıştım aynı özelliklerde sorunsuz çalışıyorlar şuan.tamamdır o zaman farklı marka alıyorum daha iyi olur gibi ikiside 3000 mhz