Juckly 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 464 Dahası Reaksiyon skoru 147 İsim Umut 1 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 OnurKeles yazmış: Benimde ram'in markasını göremiyordum gömülüydü laptop kullanıyorum. Kingston almıştım aynı özelliklerde sorunsuz çalışıyorlar şuan. Devamı için tıklayın... var mı öneriniz fazla pahalı olmayacak şekil de
OnurKeles yazmış: Benimde ram'in markasını göremiyordum gömülüydü laptop kullanıyorum. Kingston almıştım aynı özelliklerde sorunsuz çalışıyorlar şuan. Devamı için tıklayın... var mı öneriniz fazla pahalı olmayacak şekil de
OnurKeles 80+ Silver Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 2,763 Dahası Reaksiyon skoru 1,335 İsim Onur Keleş 1 Ocak 2023 #15 Juckly yazmış: var mı öneriniz fazla pahalı olmayacak şekil de Devamı için tıklayın... Önerdiğim ram olabilir.
Juckly yazmış: var mı öneriniz fazla pahalı olmayacak şekil de Devamı için tıklayın... Önerdiğim ram olabilir.
Juckly 80+ Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 464 Dahası Reaksiyon skoru 147 İsim Umut 1 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 OnurKeles yazmış: Önerdiğim ram olabilir. Devamı için tıklayın... teşekkürler